Mgrlkkk Kızlar 2 hafta sonra detaylı ultrasonumuz var özele gidiyorum kaç dakika sürüyor nasıl geçiyor bilgi verir misiniz endişeleniyorum
Sinemozy Mgrlkkk doktordan doktora değişiyo burda okuduğum kadarıyla bebeğin tüm organlarına bakılıyor benim yarım saatten fazla sürmüştü 🌸
AzraFarah Mgrlkkk devlet hastanesinde yaptırdım maximum 10 dk sürdü, doktordan doktora değişiyordur eminim,benim gittiğim kadın oflaya puflaya aldı içeri,apar topar ne yaptıysa artik
Mervetnl Mgrlkkk bizim 40 dk sürdü iki seferde baktı kalbini göremedi doktor. Tedirgin olmayın normal ultrason 🌸 Sadece biraz daha ciddi oluyor doktor bizimki anlata anlata gitmişti hep 😌
Daisy0000 Mgrlkkk Devlette yaptırdım yarım saatten fazla sürdü. Bi ara tansiyonum falan düştü ortam çok sıcaktı bunaldım..
yanlisanlamaama AzraFarah hiç sevmiyorum işini sevmeyerek yapanları yani anlamaya çalışıyorum ben meslek hayatım boyunca sinirden stresten öldüğümde bile karşı tarafa asla birşey belli etmezdim çünkü o benim işimle alakalı bir konu karşımdakinin bir suçu yok
Gzoo Bende üç hafta sonra gideceğim çok merak ediyorum bebiş nasıl doktor umarım detaylı bir şekilde anlatır bende özel takipliyim bakalım görcez
Daisy0000 Ftmumy Benimde tansiyonum düştü midem bulandı ,birden terlemeye başladım, doktor hemen solunuza yatın dinlenin dedi , 2-3 dk sonra geçti şükür
Snglseyma Mgrlkkk benim hemen hemen bi saat sürdü araştırma hastanesinde yapmıştım profta herşeyine bakıyor en son sna açıklama yapıyor herşeyi söylüyor anlatıyor uzanmaktan artık sırtım ağrıtmıştı😂
ArvenMom Mgrlkkk doktordan doktora bağlı 1 saat sürdü kızımın fotolarını verdi ve cd de verdi ayrıyetten ben sormadan herşeyini anlattı video falan çektim 1 saate yakın güzel geçti sonuçlarımızda maşallah iyi darısı sana canım 🥰