Melinayinannesi Merhaba arkadaslar daha once ozel karatas hastanesimde dogum yapan var mi ? Hastane deneyimini anlatabilir mi,ilgi,fiyat vs..
Dusenerler Melinayinannesi ben ilk dogumumu karatasta yaptım doktorum arzu hanımdı şuan 2. Gebeliğim yine oraya gidiyorum doktorum çok iyi ilk gebeligimde bebeğimin hayatını kurtardı sürekli gittiğim doktor vardı her seferinde herşey yolunda diyip gonderiyordu eşimin israryla arzu hanıma gittik ve ilk muaynede beni acil serklaja aldı rahim ağzı açık ve beebk geliyor dedi çok tecrübeli işinin ehli bir doktor. Serklaj süreci doğum sürecim oldukça güzel geçti hastaneden ve çalışanlarından da memnunum açıkcasi geçen hafta gittim doğum ücreti 14 bin dedi sanriim yanlış hatırlamıyorsam ama artıcagini söyledi arzu hanimin muayne ucreti de 495 TL
Gozde1225 Melinayinannesi bende iki doktor değiştirdikten sonra bıraktım çok paracı ve asla yardımcı olmayan bi hastane 26. Haftamda koşarak uzaklaştım zaten özel gibi değil ek bina yerinden geçerken korkuyordum sonradan yapılmış sanki 🙄