nino033 Kızlar erken gebelik tetsi yapmak istiyot arkadaş ben gebeyim ama ben geç döllenme den dolayı adet geçtikten 20 gün sonra ogrendim qrkadasin adetine 12 gün var adetleri çok düzenli kasik agrisi var ve göğüs hassayeti
Babyy07 nino033 adet gunumde yaptim onda bile silik cizgiydi ,adettenim bir hafta gecince net çıktı zaten
zeynozey nino033 adetten 4 gün önce erken gebelikle aşırı silik çizgiyle öğrendim beta 17 ydi. Adete 6-5 gün kala kan versin yükselir varsa beta
zeyneppp001 nino033 adete 5 6 gun kala kaset testle ogrenmistim. O gun beta 52 di. Gec dollenme olmadiysa belki ogrenebilir hamilelik varsa. Bir de erken gebelik testleri yaniltici olabiliyo bazen yalanci pozitif cikarabiliyo kaset test daha guvenli dikkat etmek lazim
nino033 Aslında Eşi asker 5 gün sonra salı günü gidecek 3 4 ay gelemz o yüzden erken öğrenmek istiyor
Umutlubirkadin zeyneppp001 tam tersine bende kaset testlerde yanıldım üç tane test yaptım kaset test pozitif erken gebelik testi negatif olarak göstermişti sonuç sa negatif beta 2 cikti
nino033 Az önce doktora gittik vajinal ultrason yaptı dedi yumurtlama olmuş çatlama olmuş görünüyor ayın 1 inde falan
Frht-cnss nino033 çatlama daha yeni olmuş ki suan gebelik yoktur yada tuttuysa bir günlük filan olur bence arkadaşınızın göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı yumurtlama ile ilgili olabilir benimde hiç ağrım olmazdı ama çocuk düşünürken bir iki kere yaşadım bu durumu suan varsa bile çıkmaz
Bade0022 nino033 normal 12 günde böyle ağrı olması adet olabilir ben hiç belirtim yokken 6 gün önce yapıp öğrendim
myangelson nino033 daha çok erken hamilelik oluştuysa bile çok yeni olur adet gününe 5 gün kala oluyor erken gebelikler benim bildiğim
Bade0022 nino033 evet benimde çatlama dönemimde hep böyle ağrım olurdu o zaman arkadaşına söyle ilişkiyi bırakmasın devam etsin herkesin yumurtlama dönemi farklı olabiliyor inşallah rabbim sağlıklı gebelik verir 🙏🏻