31 ocak gece saat 2.45 gibi tuvalete kalktım tuvalete gittiğimde nişanım geldi nişan mı acaba diye bakarken suyum gelmeye başladı hastaneye yola cıktık 5 dk bir ciddi bir büyük tuvalete cıka hissiyle sancılarım oluyordu. Acile girip yenidoğana yürüyerek cıktım. Nöbetçi doktor kontrol etti 5 cm acılmam var dedi sonra bana yatış verildi odaya geçti ebe sürekli açıklığa bakmaya geliyordu belli bir açıklıktan sonra doktora haber verilecekti. Çok hızlı ilerledi saat yedi de 8-9 cm olmuştum 8 de de bebeğim doğdu. Ama solunum desteği alması gerekiyordu bir çok bebekte olabiliyormuş. Endişelenmedim. Bebeğim yenidoğan yogun bakım servisine aldılar iyiydi ama solunum önemli olduğu için dikkat etmek gerekiyormuş beslenirken solunum sıkıntısı yaşamaması için. İyi düşündüm bebeğim için süte ihtiyacımız var ve moralimi iyi tutmak içn bebeğim gelene kadar kendimi toparlamaya çalışıyorum. Dikişlerim var o yüzden tuvalete cıkmak biraz zorluyor ama bugun 4. Gün daha iyiyim siz de endişelenmeyin bebeğime bugun kavuşacağım inşallah çok dua edin, bana çok faydası oldu bu platformun size de destek olması adına yazıyorum. Normal doğumdan korkmaya başlamıştım aniden doğurmasam sezeryan olacaktım. Ama krndi isteğiyle doğal doğum oldu. Sizde korkmayın evet elbette biraz sancılı ağrılı olsada bebek gelince gerçekten geçiyor inanın ben böyle inanın diyenlere ister istemez inanamıyordum insan yaşayınca öğreniyor. Dua edin. Teşekkür ederim 🙏🏻😍❤️