Zumra0616 İlk kez bebek bezi alacak kız anneleri için hangi bebek bezini önerirsiniz 1 ve 2 numara kaç tane alınmalı önerilerinize talibim ?
OzgeSrc Zumra0616 1 numaradan 1 paket aldim icinde 120 küsür vardi Molfix terch ettim. 1 numaradan bence 1 paket almanz yeterli 🙂🌸
HipnozX Zumra0616 bir numara bir paket sleepy ekolojik, 2 adette 2 numaradan aldım. Bir no yeterde 2ler yetmez:) arkadşmda ekolojik kullanıyor onun tavsiyesiyle aldım çnkü normal sleepy çok iyi değil. En kalitelisi zaten prima ama çok pahalıya geliyor ilk zamanlar sürekli kaka yapıyorlar
MerveGuler Zumra0616 1 numara molfix aldım ama ben biraz fazla almışım galiba 200lu paket benimki internetten indirim döneminden aldım ama herkes o çok fazla hemen büyüyor kullanılmıyor diyor daha doğmadı kullanmadım bakalım ne kadar kullanabilirim bilmiyorum ama şimdi ki aklım olsa o kadar çok almazdım 100 lü falan alırdım duruma göre bittikçe alırdım en mantıklısı o.
Gamzee23 2309 bende öyle yaptım canım yetmezse mecbur alınır ama erken büyüyor yeni doğan bebişler inşallah yeterli gelir
HipnozX Zumra0616 çeşitleri var hepsi bir değil ince olan çeşitleri taşma yapıyor evet. Sert felan değil ayrıca:)
HipnozX MerveGuler aslında bebeğin doğacagı kiloya göre hareket etmek lazjm. Bn ilk oğlumda direk 2den başlamıştm 3,5 kg doğdu doktor ortama 3,5 doğar demişti zaten. Şimdi ki oğlum 3 kg doğacak e birazda kg veriyorlar ya o yüzden 1 no ile başlayacagım
MerveGuler Zumra0616 bebek bezinde stok yapmak pek mantıklı değilmiş çabuk büyüdükleri için ne kadar kullanılacağı belli olmuyor
Kelebekk-0307 Zumra0616 ben direkt 2 numara almıştım sleepy ve baby turco kalıbı küçük molfix ya da prima alacaksanız 1 numara alabilirsiniz kalıbı biraz daha büyük çünkü doktorlar zaten geniş olmasını söylüyor kalça cikigina karşı hatta biz gittiğimizde kızım daha minicik olmasına rağmen 3 numaraya geçin demislerdi