iremdonmezzzz Neden olmuş olabilir 3 4 gündür bu şekilde geçmedi çorap sıkmasın vs diye de fark ettiğimden beri çok dikkat ediyorum haftaya cumartesi doktor randevum var ama biraz tedirgin oldum geçmeyince başına gelen var mı bilgisi olan neden olmuş olabilir
gecekusuanne iremdonmezzzz daha onceden giydirdiginiz corabi yikadiniz buyuk ihtimal o alerji yapmis olabilir deterjan kismindan
mommyily iremdonmezzzz ya bir şey sıkmış bacağını yada alerji yapmış canım sudo krem yok mu birazcık sürebilirsin ondan kızaran yerine
Minigim--2 iremdonmezzzz vücudun çeşitli yerlerinde var mı bu şekilde kızarıklıklar acaba öyle varsa deterjan kaynaklı alerji yapmış diyebilirim ama. Sadece bacağında böyleyse büyük ihtimalle çorap sıkmis çocuğun bacağını lastik yerleri tavsiyem uyurken özellikle çocuğunuza çorap giydirmeyin üşür diye düşünüyoruz ama böyle şeyler kan akisimini engelliyor geceleri coraplardaki ipler biz fark etmeden parmağına dolanır Allah korusun kan akımını engeller çorapların lastik kısımlarını genişletin birde direk ayağına değil ayaklı birşeyin üstüne giydirin çorabı geçmiş olsun
iremdonmezzzz mommyily gecekusuanne Mustela kullanıyorum normalde 2 3 gündür ara ara sürüyorum aslında ondan ama geçmedi