Aslihanfs Havvakarademir ben normal arkadasım sezaryen oldu Ali Sunay a biz çoo severiz Ali bey i hiç bi problem yaşamadık
kahvekokusu_ Havvakarademir Doğumum doktorum un tatiline denk geldiği için gece Ali Sunay vardı normal doğurttu . Tatlı güler yüzlü bi doktor ama doğumhanedeki 10 dk dışında bi dga görmedim . Hiç ne dikiş bilgisi verdi ne odama geldi bilmiyorum belki kendi doktorum olmadığı içindir . Doktorum Selda Hanımoğlu şu an yine Selda ya gidiyorum çok memnunum .
ezgermshn Ablamı 5 yıl önce sezaryen doğurttu, 3 yıl önce de arkadaşımı normal doğurttu. Ben de hocama gidiyorum hamilelik sürecimde, çok candan çok ince bir doktor. Tavsiye ederim.
Havvakarademir Aslihanfs sezeryan kendi istegi ile olabiliyor mu acaba Ali doktor karsi mi sezeryana ve ücret ne kadar verdiniz
Aslihanfs Bettuss_123 odalar cok kücük tek sıkıntı oydu bence kendimi cok sıkışmış hissettim, ama temizlik personelinden ebesine ben cok iyi bi ekibe denk geldim. Temizlikci abla bile doğuma girdi elimi tuttu tamam annem tamam kızım diye diye saçlarımı sevdi çok şanslıydım o konuda.
Aslihanfs pheobebuffay veriyorlar. Ali hoca artık doğumun cok uzadığını söyledi başıma bi ebe bi hemşire verdi. Bu kızı bir saat içinde doğurtun dedi allah razı olsun ondan. O ebe o hemşire varya bir dakika boşluk vermedi plates squat masaj derken tam açıklığa ulaştık cocuk kanala indi ve doğumhaneye geçtik. Ben iyi bir ekibe denk gelmiştim medilife da ekipten memnun olmayan yorumlar da okudum cünkü burda.
Bettuss_123 Aslihanfs anladım cevabınız için çok teşekkür ederim. Eşimin ve benim ailem toplamda 10 kişi oluyor zaten doktorumda bu hastane ile anlaşmalı ne yapacağımı şaşırdım 🥺
pheobebuffay Aslihanfs inşallah benim de başıma iyi insanlar iyi bir ekip gelir Ali hoca doğuma giriyor mu yoksa sadece ebeler mi yönetiyor doğumu
kahvekokusu_ pheobebuffay Ben gece nöbetinde denk geldim . Önce hemşire ve ebe geldi bi de hasta bakıcı sonra onlar da ara ara çıkıp beni yalnız bırakıp kontrol amaçlı geldiler gittiler geldiler gittiler hep en son aetık 2 saate yakın doğmayınca Ali Hoca geldi hemşire ebe 5 6 kişi varlardı doğurttu beni dikişten sonra bidaha görmedim ben Ali Hoca yı .
Aslihanfs pheobebuffay geliyor sürekli kontrolde oluyor doğum gercekleşene kadar, doğumhanede yapılan kontrolllerde hep başınızda oluyor ve doğum anında sadece kendisi işlem yapıyor ebe ve hemşireler ona yardm etmek için uğraşıyo sadece
kahvekokusu_ pheobebuffay belki özel hastası olmadığım içindir . Selda Hanım mesela aşırı ilgili ama o da zaten diğerlerinden 2 bin TL fazla ücret alıyo ve özel doktorum ilgili olmasa kim verir o parayı . Kendi özel hastalarını bulup bilgi almak daha iyi olur . Öyle birileri yazar sana inşaAllah .
pheobebuffay kahvekokusu_ aslında biri yazdı ama bir kaç yıl olduğu için güncel durumu merak ediyorum belki de dediğiniz gibi ben hastası olduğum için daha ilgili olur
kahvekokusu_ pheobebuffay Aynen güler yüzlü tatlı bi doktor zaten gece nöbetteydi bilemem ki belki benden sonra direkt başka doğuma girmiştir .
Aslihanfs Bettuss_123 büyük oda seçenekleri var, sanırım 2 3 adet fiyat farkı oluyor ama normal doğum plansız gerçekleşiyor ben yatış yaptıgımda doluydu.
Aslihanfs Havvakarademir ben üç yıl önce Ali hoca ile doğum gerçekleştirdim güncel fiyatlarını bilmiyorum bu hamileliğimde başka bir doktor ile devam ediyorum beylikdüzünden taşındıgım için. En başından beri hep normal doğum istediğim için sezaryen konusu hiç açılmamıştı bizde bilmiyorum