Rumeysatuana Heyecandan uyuyamıyorum. Sabah suni sancı ile verilecek doğum başlatılacak. Umarım güzel hızlı sağlıklı bi doğum olur ve bebeğime bir an önce kavuşurum ❤️
Prenses34_annesi Rumeysatuana yaaa hayırlı olsun canım benim benimde aynı şekilde bugün doğumum olacak çok heyecanlıyım ben bu saate kadar zor uyudum😅
Sedaknr Rumeysatuana ayyy çok heyecanlı kızzzzz. İnşallah sağlıkla mis gibi alırsın kuzunu kucağına ❤️🥰🌸 bende 14 şubatta suni ile inşallah alacağım kızımı kucağıma.
merveiyd Rumeysatuana İnşallah sağlıkla ve kolaylıkla bi doğum olur canım ❤️ 33 haftalığım ben de ağrılardan uyuyamıyorum, darısı vakti geldiğinde bize inşallah
Busramuratttttt Canım allah yardımcın olsun inşallah bizde 33+5 olduk bel ve sırt ağrısından uyuyamıyorum darısı benim başıma inşallah 😅
Fatmabltc Suni sancı yerine doktora başka alternatif var mı diye bı sor canım benim ❤️ tavsiye etmiyorum 🥺
Rumeysatuana Fatmabltc Bende istemiyordum ama hiç sancım yok ve bebeğimin gelişimi durdu iki haftadır mecburen doğumun başlaması gerekiyor 😞
BskSrc Fatmabltc @Rumeysatuana ben dün akşam üzeri 5den gece 12ye kadar suni sancı aldım zira suyum gelmişti… saatlerce sancı bekledim, sonra bir vurdu sancı, mental olarak tükendiğim için anında sezeryana döndüm 🤦🏻♀️
Mine0729 İnşallah bende suan galiba doğuruyorum normalde bu sabah suni sancı ile baslatacaklardı ama gece kanamam basladı sancım basladı sanırsam doğum basladı dua edin kızlar lütfen 41+0
Rumeysatuana Kızlar dün gece kavuştum bebeğime. 15 saat suni sancı verdiler ama son 3 saat sancı hissettim. Normal doğumda zor olan sancı kısmı. Doğum en kolayıymış.