belinay41 Doğumda doğumhane için terliği biz mi koyuyoruz yoksa hastane terlik verip doğum sonrası tekrar geri mi alıyo yani çantaya terlik koyucak mıyım bilgisi olanlar yazabilir mi
AzraFarah belinay41 tek kullanımlık terlik vermişti kızımın doğumunda onunla idare etmiştim ama bu doğumda alırım yanıma
Nazendehanim belinay41 hastanenin verdiği terlik kağıt gibi oluyor genelde ve WC ye falan gidiyorsunuz değiştiriyorsunuz ama islanabiliyor rahat olmuyor ben WC de hastane WC dışında kendi terligimi kullandım hem yürüyüş için daha rahat ediyorsunuz hem de giymesi daha kolay hastane terliği çok yapışıyor
Biroglanannesiii belinay41 Ben koydum ama doğum çantam kayboldu hiç bir şey giyemedim 😂😂 5 gün sonra bulundu 4 gün yattım hastane de kendi hataları olduğu için her şeyi temin ettiler terlikte vardı
beyzacmvrc belinay41 koy mutlaka hatta bazıları bir tane de tuvalet için ayrı bile koyuyor Bir tane oda için bir tane de tuvalet için
Elaa-12 Terlik koyun mutlaka, hastane verir mi vermez mi belli olmaz. Ben ilk doğumumda koymuştum, şimdiki çantama da koydum . Öyle iyi bir şey olmasına gerek yok. Rahat yürüyebildiğim gezer marka bir terlik benimki
asilbabymom Bence konulmalı. Hastanenin verdigi terliklerle tuvalet yürüme işlemi pek hijyenik gelmiyor.
Biroglanannesiii beyzacmvrc Ameliyata götürürken sedyenin altına koyduk eşimle sonra beni masaya yatırdılar falan görevli aldı götürdü sedyeyi eşim de takip etmemiş unutmuş peşinden git dedim yetişemedi kameralara bakma izni 5 güne çıktı anca bulundu 😂
Biroglanannesiii beyzacmvrc Hastane de başka bir birim de bırakmış sedyeyi görevli çanta da altında kameralara bakınca buldular 😂
mavininhertonuu Benim aceleye geldiği için unutmuşum hastanenin terliği çok ince kaç tane değiştirip attık bilmem çok zor oldu sonra annem getirdi ama geç oldu baya, o terliğimsi şeylerle sancı çektim duşa girdim kaç kere falan, mutlaka koy 😂
EmelBG_ belinay41 Özel hastanelerde terlik oluyor tek kullanımlık otellerde verilen tarz .Devlette siz alıyorsunuz ✨