Nazlican46 Merhaba arkadaşlar sancılarım hep var ama hiç acilmam yok içimden bir ses açılmam olmayacağı için sezaryen olacakmisim gibi hissediyorum bu yüzden çok korkuyorum şimdiden açılma için bu haftadan itibaren neler yapabilirim?
Prenses34_annesi Nazlican46 Ananas yedim Ananas suyu içtim Kivi yedim 7 tane karanfil 1 tarçın kaynamış suya koyup ılıyınca 2 bardak içtim Ada çayı Aktif hareket halindeydim hamileliğimin başından beri yürüyüş yaptım Eğilip kalkma hareketleri Sıcak suda ovalama işlemi Düzenli ilişki Ve spor 2 cm açıklığım var ve bugün doğuma gidiyorum inşallah dualarınızı eksik etmeyin 🥰
Nilsss1907 Nazlican46 Bir yerde okumuştum günde 7 8 adet hurma yiyin yazıyordu açılma için bide merdiven inip çıkmak gerekiyormuş.
2oglusannesi Nazlican46 şöyle düşün diyelim ki sezaryen diye bisey yok ve o bebek doğacak bu durumda açılma olmamasi mümkün mü 😊 acele etme son haftalar evet biraz daha yorucu sancılı geçiyor ama asıl gerçek sancı illa gelecek 37 hf normalde zaten erken 40 haftayı gözden çıkarırsan beklemek daha kolay olcak🤗
Zehrasimralina Prenses34_annesi rabbim sağ salim tek avazda kurtarsın yavruna kavuştursun bende bekliyorum ama ne ağrı ne sancı hicbisey yok 39 haftalık olduk nazlı çıktı kızım😁
Nazlican46 Prenses34_annesi bu arada bu saydiklariniza kaçıncı haftada başladınız ve ne sıklıkla yaptiniz
Burcu_asf EmineDefneGokce bı de ben kaldım sanki yaaa 😂 38 haftalık olduk bugün baş gelişli dedi doktor da ama tık yok 😂
Prenses34_annesi EmineDefneGokce evet ben de gidiyorum kıaaaz kaldım sende hayırlısı olsun inşallah 🥰
Nazlican46 2oglusannesi ay hadi İnşallah böyle yazılanları okuyunca içim rahatliyor çevreden sürekli sen daha dogurmadin mi ne zaman dogurucan daha diye baskı alinca daralıyorum bu yüzden galiba içten içe aceleci davranıyorum bide son günler zor geçiyor