qwer890- Merhaba arkadaşlar genel olarak bebek kaçıncı haftalarda doğum kanalına girer? Girdiğini anlamak mümkün mü?
userbrn96- qwer890- merhaba, 32 haftadan itibaren 38e kadar pozisyon almış olmalı diye okumuştum ama benim de ilk tecrübem sadece araştırmalarım bu şekilde :)
Eldgrn qwer890- 26+5 den beri doğum pozisyonunda doğum kanalı farklı birşey doktoruma sorduğumda doğum kanalına girmiş mi diye doğum kanalına girse doğumun olur pozisyonu almış ama kanalda değil dedi
BBuseY userbrn96- canım pozisyon almış olmakla doğum kanalına girmesi aynı şey değil 🤗 bizim bebiş 30 haftadan beri baş aşağı pozisyonda ama ne zaman kanala girer onu bilemiyorum . Girse bile biz fark edemiyormuşuz 🤗
qwer890- BBuseY userbrn96- Doğum pozisyonunda demişti doktor ama daha çok değişebilir demişti. 34. Haftadayım kanala girip girmediğini merak ettim anlayabilir miyim birde.
BBuseY userbrn96- 🥰olabilir canım öyle şey . tek korkum son haftalarda dönmese bari makat geliş pozisyonuna falan burda okumuştum son haftada bile bebişi dönen vardı . Şimdilik 37 hafta olduk ama bakalım nasıl ilerleyeceğiz 😍
qwer890- BBuseY Bi tanıdık normal doğuma giriyor doğumdayken bebek dönüyor sezeryana alıyorlar. Nasip hayırlısı bakalım 😍🤗
BBuseY qwer890- doğum pozisyonunda demesi yüksek ihtimalle baş aşağı pozisyonunda demek istemiş 🤗bizede öyle demişti hatta
M-V-Y qwer890- Benimki 36. Haftada girdi doğum kanalına ve ben o hafta hissetmiştim. Çünkü bacaklarımın arasına doğru sürekli bir baskı ve itiş oluyordu.
qwer890- BBuseY Aynen. Kanala girmedi muhtemelen daha. İçinize doğuyor mu sadece bana mı oluyor 37 de gelir gibi geliyor 😉 tek ben mi böyle hissediyorum
BBuseY qwer890- valla canım ben 37 deyim bugün itibariyle gelen giden bişey yok 😂 henüz gelmesin ama 38 bitsin sonrasında gelsin derdindeyim ben