Meloo35 Kızlar gece acıkmalarınız oluyormu benim bir ara kesilmişti gene başladı neyle bastırıyorsunuz acıkmalarınızııı ya baya yememek için kendimi zor tutuyorum
06uysal Meloo35 yatmadan önce yarım ekmek sandevic yiyorum. Gece de acıkınca muz yiyip bastırıyorum sabah gözümü açar açmaz da kahvaltı yapıyorum 😀 uyku ağır basmasa gecede yiyecem ama uyku daha tatlı die muz yiyorum
Edafmo Meloo35 iki akşamdır bu saatlerde sanki bütün gün yememişim gibi acıkıyorum😭😭 daha yeni yedim yattım😂 ekmek arası kahvaltılık sos ve peynir yedim üstüne de tatlı olarak ekmek arası tahin helvası 😂😂😂
Summerwine Meloo35 benim 30lardan sonra başladı ya.Meyve veya çiğ kuruyemiş yiyorum ya da küçük bir ekmeğe peynir koyuyorum
esnyz14 Meloo35 Valla hiç tutmuyorum yiyorum son 1-1 buçuk haftadır geceleri acıkıyorum kalkıp yiyorum üşenmeden diğer türlğ uyuyamıyorum resmen🤣🤣
guzelanne01_ Meloo35 şuan yiyorum😂Ben iştahsızım canım zaten hamilelikten öncede öyleydi sonrada aynı 18 haftalığım canım istedimi yiyorum ama iki dilim ekmeği geçmiyor tıkanıyorum hemen
guzelanne01_ Meloo35 ki eşimde kızıyor zaten kiloyu sevmem biliyor gece açıktığımda yemezsem hamileyken kızıyor hamileyken kilomu düşünülür diyor
Damlanek Meloo35 marul salatalık gibi hafif şeyler yemeye çalışıyorum çok kilo aldım zaten tutmazsam iyice kötü olucam ☹️
yanlisanlamaama Meloo35 sandviç yiyorum normalde bugün sandviç kesmedi gittim sade noddle yaptım yedim 😀
Guzelanne56 Meloo35 lütfen ölçülü yıyın 60 ıle hamıle kalıp 87 ıle doğuma gırdım 33 haftalık doğum oldu bıde dusunnun 38 olsam kaç kılo olurdum acaba
MadameHappy34 Meloo35 Acıkmalar kaçıncı hafta da başlıyor acaba ? 27+2 :)) hiç gece kalktığım da açlık hissetmedim WC ye zor kalkıyorum.
FatmaAselinAnnesi_60 Meloo35 kaşarlı tost yedim bebe bisküvisi çilek süt kariştirip içtim son olarakta kefir ve meyve yiyip yatacağım hergün böyleyiz 😂😂☺️
Tugcecv Meloo35 benimde cok var doktor mandalina falan ye dedi ama benim rahatca uyuyabilmem icin ekmek arasi mandalina falan yapmam lazim anca😂
ensensr23 Biraz önce bir tabak çeri domates ve ekmek yedim🤭valla hiç tutmuyorum yiyiyorum nasılsa doğumdan sonra çok aç kalıcam onunda hıncını çıkarıyorum😂