Gurses13 Merhaba güzel anneler magnezyumu nasıl kullanıyorsunuz eczane günde bir doktorumsa haftada 2 kez dedi ?
Skrn1 Gurses13 doktorun dediği gibi kullan ben günde akşam 1 içiyorum eczacıda o şekilde söyledi gerçi ama
3babyannesy Gurses13 20haftadan beri günde 1 içtim 34haftadan sonra günde 2 icyrm 36dan sonra bırak dedi dr
cannjuuu Doktorunuzun dediğine uyun bence. Bir daha ki gittiğinizde de bu şekilde doktorunuza sorun, siz böyle dediniz eczacı böyle dedi diye. Belki doktorunuz tahlil yaptıysa size ona göre kullanım şekli vermiştir.
Minyonz Magnezyum kullandigim zamanlar ishal oluyorum. Günde 1 tok olarak kullaniyorum. Sizlerde de var mı böyle bir yan etki. Doktora haftaya gideceğim. Sizce birakmali miyim :(
Summerwine Minyonz evet var magnezyum 1 hafta kullanmadım tuvalette sorun yaşadım,kullanınca yine günde 3 kere bile cikiyorum
cannjuuu Minyonz Magnezyum tuvalete çıkarıyor baya evet doktorum uyarmıştır sık tuvalete çıkarsın diye ama ishal yaptığını bence doktorunuza söyleyin belki dozunu azaltır
TTtutku Minyonz bi bırak bi kullan olmaz ilk bağırsaklar tepki veriyor ama alışıyo sonra bırskır tekrar başlarsan alışamaz
gulsahklkn Silay35 ben 8. Haftadayım günlerdir uyuyamıyorum gecem zehir oluyo bu nasıl bişey ya kramp mı ağrı mı anlamadım bacaklarımda yaygın olarak bi huzursuzluk ağrı var yatamıyorum dayanamıyorum
Silay35 gulsahklkn büyük ihtimalle hamilelik öncesi magnezyum eksikliğiniz vardı benim gibi hamilelikle tamamen bitti. Maden suyu, muz kabak çekirdeği de iyi geliyor ama ilaç kesin çözüm tek içerken bile kram giriyordu uykuda. Çok berbat bi şey