Emay24 Kadınlar merhaba 35 haftalık hamileyim dün hastanede serum aldım kasılmalarım için bebeğim çok haraketli hiç durmuyor o oynadıkça karnımın sağ ve sol taraflarında kasılmalar oluyor çok sık tuvalete çıkıyorum yaşayan var mı bu durumu :)
Skrn1 Emay24 valla benimde bebeğim hareketli bugün bir post açtım sonra kapadım yazan olmadı kasılma mı bilmiyorum ama bebeğim bir yerde toplanıp dağılıyor orası taş gibi oluyor eğer öyleyse bende de var ve 33 haftalığım idrar sıklığım uzun zamandır da var ☺️
Mysmrt Emay24 36+0ım iki haftadır ben de öyleyim baştan beri çok hareketli oğlum. Sürekli bi yere toplanıyor top gibi çıkıyor toplandığı yer sonra gidiyor😀anladığım kadarıyla bu haftalarda normal bugün kontrolümüz var bakalım
gkcnn Emay24 32. Hafta da başladı aynı durum doktorum nstye bağladı sancılarım çıktı ilaç ile 36′ya kadar geldik ilacı bıraktım 36+2′de doğumum oldu
Emay24 Aynı durumdayız canım nst de sancım çıktı çok serum verildi hemen nst iyi çıktı sonra eve çıktık ama korkmaya başladım acaba tek bende mi diye aynı şekilde benimde seninle