Burcu_asf mzyynkbra 13 gün var bizde de ama doğum belirtisi yok gören yarına dogurursun diyor karnın aşağı inmiş diyor ama bakalım 🥰
guzelanne23 mzyynkbra bizim de son 6 artık beklemekten çatlayacağım biran önce kavuşmak istiyorum son günler asla geçmek bilmiyor🥹🤭♥️
guzelanne23 mzyynkbra Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı rabbim bizlere kolay doğumlar nasip etsin☺️💗💗
Nazlican46 mzyynkbra son 15 benimki de ama sancı var açılma yok bide vajinamda baskı hissi var kanala da inmemiş bebek ama anlamadım inşallah sağlıklı bir sekilde gelirler 🌺
Nananks mzyynkbra dün gece kusma ve karın ağırısı ile gittim hastaneye açılma yok sancım vardı son 2 gün kaldı doğuma çok fazla akıntım var ama
Cnsly kahvekokusu_ karniniz dustu mu son gunlerde oyle oluyor ilk hamileligimde 38de olmstu 38da sezeryana alindim suan 2. Gelecek 37.haftam ama hala ustte sanirim kaburgama mideme vuruyor
kahvekokusu_ Cnsly Evet , iki hafta oldu mide bölgem rahatladı , o alan düz karnım aşağı doğru duruyo .
Buse-ozdmr mzyynkbra benımde 6 gün kaldı cuma doğum valla cok heycanlıyım bir yandan korku var ınsallah sağlıklı doğar dıe☺️
HipnozX Buse-ozdmr benimde günüm cuma daha önceden Allahtan bişey olmazsa:) sağ tarafıma yatınca karnım acayip acıyor. Bu saaate uyandım bakalm nasıl uyuyacagım evde 15 aylık oglum var ezandan önce uyanıyor😅
aren6161 badempregnant bende oleydım komtrolde soledım artık dayanamıyorum diye gavıskon verdi günde 3kez ıcebılırsın dedi sabah öğle akşam rahatlık varmış boşuna çekmişim mafettı beni😓😢 demın bardı ıctım gectı hemen sukur