Mrve72 Son 10 ve sancı yok on gün sonra hala kendi sancım gelmemişse suni ile başlatalım dedi doktorum hayırlısı Allah’tan 🥰🥰🥰
mzyynkbra Mrve72 ay inşallah kendi sancımızla olur dua edelim bol bol rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 😇💓🌸
Patricia Momemine2 valla bende nasıl olacak diye diye yedim kendimi 😮💨 sezaryen hiç düşünmek istemiyorum. Annem yanımda değil eşimin çalışması lazım kayınvalidemle konuşmuyorum köpeğim var gözümün içine bakan. O dikişlerle hepsiyle nasıl başa çıkarım bilemiyorum. Birde 21. Haftadan beri oğlum baş geliş pozisyonunda yani tam normal doğumluk ama ne diyim allah büyük hepimizin gönlüne göre versin 🤲🏻🤲🏻
mzyynkbra Denizcmm benimde öyle çok az hareket ediyor ya . Doktor alanı yok eskisi gibi olmaz dedi ama yinede alıştık tedirgin ediyor 😇
AtlaSeda mzyynkbra yatış verdi ama eve gelip duş fln yapayım dedim yarın akşamı da bulabilir dedi suni sancı vermeyecek dalgalanmalar başlamış suni sancıya gerek yok açılmanda var dedi eve gelmeyi seçtim şimdi evdeyim duş yapıcam çok yoruldum biraz uyumaya çalışcam sancıdan uyuyabilirsem dinleneyim en azından doğum sürecini kolay geçireyim istiyorum dua edin🥰🤲🏻❤️
Fatmaaabas mzyynkbra son 5 bende sadece kasıklara baskı bide perine bölgesinde acıma hafif arada adet sancısı var 1-1.5cm açılmam var. Pzrtrsi suni sancıyla başlicaz doğuma
Brcnctnnn Benimde bugun 37 hafta haftaya cuma sezeryan gunu verdi doktorum biran once gecsin istyorum tam 38.haftada aliyor doktorum kilosu falanda iyi insallah hepimiz sag saglik dogururuz yaaa yatma kalkma zor bebek toplaniyor bde byerde 🥴🥴🥴
Halimbey Patricia bakarken orda yaşiyordum evlenince tekirdaga taşındım yemin ediyorum opün oraları öyle hasretim 😂 tekirdağın ilçesinde olmasam buraları yine sevicem ama köy gibi bir yer öyle işlek yerden buraya gelince afalladım çok 🤭😂
Gulsumakdgn [silindi] nasıl başladı acaba doğumunuz en çok merak ettiğim bu benimki nasıl başlayacak diye