hzl040823 30+4’üm sağ göğüs ucum çatladı acayip sızlıyor her gün nemlendiriyorumda neden oldu anlamadım. Önerisi olan var mı kolumu bile kaldıramıyorum😔😔
Simya hzl040823 cnm hametan kullan sağlıkocağıda yazıyor tanıdık eczane varsa aldır eşine hemen sonra yazdırıp sistemden düşürürsün hem gebelik grubu zararsız bi krem hem bebek cildinede uygın bi krem .. Hametanı sür sonra farkı görürsün tanıdıgım bszı sağlıkçılar bile bebekler icin hametanı pişik kremi olarak kullanıyorlar
Rabia04_09 hzl040823 ayva çekirdeğini bi kaba koyup üzerine su ekleyip üzerini kapatınca ertesi güne jel kıvamına geliyormuş onun aşırı yasası olduğunu duydum doğum sonrası da kullanılabiliyormuş onu deneyin isterseniz
Gamze-gmz hzl040823 emzirme döneminde gogus ucum yara olmuş kaniyodu cok fazla lansinoh kullandim ben kisa surede toparladi sende de ise yarar mi acaba.
Simya hzl040823 valla cnm iyi gelir gibi düşünüyorm ben çatlak icinde hametan ve madecasol u karıştırıp sürüyorum aynu zamanda çatlak yağı kullanıyorm. Bu dedigim iki kremide doktorum önerdi gebelik grubu hic bi riski yok yara iyileştirmede çatlakta doku onarımı gibi durumlarda kullanabilirsin demişti.. hatta benm elimdeki yanığı geçirdi bu iki karışım çatlamayı meme yarasını kesin geçirir diye düşünüyorm
Allahkahretmesin1 Simya 16 haftalığım karnım büyümeye başladı madecassol sürsem sadece bir faydası olur mu çatlamamak için
Bernnnaaaa Dp1234 göğüs ucu kremini sürün üzerine koyun kapakları eğer yapılmazsa çok az kenarlarını ıslatıp öyle koyabilirsiniz yapışıyor zaten
Aysershn44 Ayva çekirdeği tavsiye ederim ayva çekirdeklerini çaytabağına koyup 1 yemek kasıgı su ekleyin jel kıvamına gelince sürün hep taze yapın bende çok işe yaramıştı krem kullanammıştım bunun sayesinde umarım sizede yardımcı olur