Beyazeller Yalova devlette maalesef detaylı yok . Doktorum Bursa Şevket Yılmaz’a sevk yazdı ama uzak olduğu için gidemiyorum . Detaylı usg özelde yeni yaptıran var mı ?
2prensesannes Minnakmomo bende özelde 400e yaptım surekli hastasi oldgm icin ofiyata yaptı normali 800 du istanbul örnek tip
Pinkgold Beyazeller evet yılbaşından önce atakentte 1000 TL falandı sonradan zam geldi atakente uzmanlar zam yapmadı hiç
Beyazeller 2prensesannes evet uyguna olmuş ama devlette de yaptırabilirmişsinz İstanbul’a gitsem daha ucuza gelecek
2prensesannes Beyazeller devlette de yapılıyo ben baştan sona orda kontrollere gittigim için orda yaptim
Beyazeller Pinkgold aktifte yok demek orayı aramama gerek yok o zaman . Eşimin özel indirimi var %25 sorarım bi . istanbul da ailem ama git gel 600 700 tutar .
Pinkgold Beyazeller aynen aktife sormanıza gerek yok indiriminiz varsa bilgi alabilirsiniz iki hastaneden uzmanlarda sadece cumartesi günü yapılıyor detaylı ultrason başka gün yok randevuyu oluşturmak için parayı yatırıp öyle oluşturuyorlar doktor hangi cumartesi müsaitse bilginiz olsun 😇
Sevilay_1 Berraaak ben vatan hastanesinde yaptırdım geçen aralıkta 1500 tl 1900 olmuş şuan ama doktor çok iyiydi perinatoloji uzmanı Emre Erdoğdu yaptı instagramına bakabilirsiniz detaylı inceliyor parmakların açık kapalı olmasından ayağının düz olmasına kadar
Beyazeller Pinkgold teşekkürler 🙏 çok saçmaymış parayla da bekletiyorlar 🙄 bir de önceden ödemek ne kadar güvenilir belge falan veriyorlar mı ?