[silindi] Anneadayi23 eşim yanımdaydı iyikide girmiş doğuma, şimdi yine girecek benimle☺️ onun desteği çok önemli 🙏🏻 Lütfen eşte travma oluyor o halimi görmesin vs yorumlarına bakmayın😂 hiç alakası yok çünkü
berceste5155 Anneadayi23 yanınızda girecek kişi sizi rahatlatacaksa girebilir ama daha çok gerilmenize duygusallaşmanıza sebep olacaksa yalnız girin
[silindi] Anneadayi23 doğumda örtü olduğu için hiçbir şey görmüyor zaten. Eşim bana susadıkça doğumda zemzem içirmişti☺️
berceste5155 Anneadayi23 ben eşim yanımda olsun isterdim ama benim eşin kesinlikle dayanamaz bayılırdı o yüzden yalnız girdim
[silindi] cemileyuzgulec hastaneye göre değişiyor bildiğim kadarıyla. Ben özelde doğum yaptım herhangi bir sorun olmamıştı
Tbayram Anneadayi23 Benim eşim gelecek doğuma beraber gireceğiz doktorumuzu bile izin verdiği için seçtik. O olmazsa yapamazmışım gibi geliyor desteği yanımda olması çok önemli benim için. Ve dışarda yakınlarmızla değil de direk benim ve bebeğimizin yanında olması gerektiğini düşünüyorum ben ilk babası görücek her anına şahit olucak bence çok özel bir durum🥺💖
Ozlkr11 Anneadayi23 almalısınız kesinlikle yaklaşık 1 saat önce doğurdum insan çok arıyor birini sancı geldiği an 😀😀
denizozulkerr Bende özelde yapacağım ama eşleri almıyorlarmış, doktorunuza heveslenmeden önce bir sorun derim her hastanenin işleyişi farklı😊
Esra_can Anneadayi23 o anda eşinin desteği herşeyden önemli elini tutması seni sakinlestirmesi bence eşin gelmeli