Kayram Dun aksam nişanım geldi kızlar bu sabah 4.00 de suyum geldi hepiniz icin dua edicem sizde benim icin dua edin
minikmucizemaras Kayram rabbim bir avazda kurtarsin insallah🙏 darisi benim basima insallah🙏 bizde 38+3 bizimkinin gelmeye niyeti yok gbi:/
Bsk2101 Allah yardımcın olsun bir avazda sağlıkla kurtarsın inşallah. Seninle aynı gündeyiz darısı bizim başımıza sen de bize dua et olur mu 🤗
umranozby Kayram hayırlısıyla bir avazda inşallah güzel kavuşmanız olsun benim içinde dua eder misiniz bende doğurmak istiyorum artık 🙏🤰🏻
Aysehatun Kayram Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ne durumdasın şimdi sancın var mı
Siriiiin Kayram Rabbim bi avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Doğum sancısıyla edilen dualar kabuk olurmuş bana ikiz için dua eder misin 🤩🙌🏻
Kayram Kızlar herkes icin dua ettim Allah razi olsun herkesten.Dogumumu yaptım. Çatım uygun olmadığı icin zorunlu sezaryan oldum. Doğum bekleyen güzel anneler Bebeğimin geleceği yokdu sut ile 5-6 hurmayı pisirdim öyle ictim 1 haftada sancı nisan ve suyu tetikledim. Ve sonuç tavsiye ederim. Sureci hızlandırmış olursunuz. Ağrılarım gecince doğum hikayemide yazicam. Allaha emanet olun.