BabyMinor Esenturgay Nur ben hoşap kalesi güzelsu diye geciyor Gurpınar a baglı bir köy işte berbat bi yer senin eşinde mi jandarma
Hasretadm Baobeby Baobeby memnun musunuz peki bende ayrı bir doktora da gözükmek istiyorum da kliniklerden çekincem acil bir durumda belki doktora zor ulaşırız yada doğum zamanı nasıl bir yol izliyorlar o yüzden kliniğe gidip gitmeme konusunda kararsız kalmıştım
Gurbetkusu60 Merhaba arkadaşlar bende Van da yaşıyorum ama Tokatlıyım eşimin görevinden dolayı burdayız 4.yılımız iki yıl Gürpınar da oturduk iki yıldır da Edremitteyiz 23 haftalık hamileyim lokman hekim hayata gidiyorum Feyza hocaya çok memnunum🌸
Esenturgay Gurbetkusu60 aaaa merhaba Feyza çok uzun zamandır burandaymışsın bende bir buçuk senedir buradayım 🙏🏻🥰 ben merkezdeyim çok memnun oldum bende eşimin görevi dolasıyla buradayım 19 haftalık hamileyim esen bende cok memnun oldum
Gurbetkusu60 Esenturgay bende çok memnun oldum hepimiz hayırla sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah❤️
Gurbetkusu60 Esenturgay evet baya uzun zaman oldu biz geleli aslındabu yıl tayinciyiz ama hamilelikten dolayı bir yıl uzatma verdik bakalım kabul olacak mı💕 Edremit çok güzel seviyorum burayı merkeze de yakınız herşeye kolayca ulaşabiliyoruz🌸
Gurbetkusu60 BabyMinor Hoşapa gitmedim ama adını eşimden o kadar duydumki Gürpınar da yaşarken eşim çok gelirdi oralara göreve Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin inşallah🤲 evet lojmandaydık hem de yeni lojmanlardaydık ve çok memnundum şu zamana kadar oturduğum en güzel evim orasıydı❤️
Esenturgay Gurbetkusu60 evet canım Edremit çok güzel sık sık geliriz bizde 🥰 amin umarım sağ sağlim kavuşuruz bebeğimize
Baobeby Hasretadm İlk bebeğimin doğumunu o yaptı yani ameliyatı emin olun çok iyi bı doktor çok ilgili doğum dan sonra diğer doktorların aksine hemen gelip kontrol ediyor. Ben baya memnunum ama ameliyat fiyatı baya yüksek galiba o yüzden başka birine de gidebilirim artık 🤷
Beyzaaksoz Muayene ocaktan sonra 500 lira oldu doğum hakkında bi bilgim yok ama forumda biri 12 bin diye yazmıştı