Elif2143 1ciftyesilgoz daha cok yenıyım yıpranmadım 2. Denememiz bu oyuzden sanırım 🥹🫣 ama böyle gıdersem yopranırım bende üzülüyorum tabı A llahım neyı hak görürse odur da hıc haberı olmadan kalan var biz cok uğraşıyoruz😟😏
kelebekucusu Erva18 çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum 🙏❤️
Deletedmom_85 1ciftyesilgoz guzuuuuum😄 kaç haftalıksınız postunda da bulusacaz eminim az daha sabır 🥹
1ciftyesilgoz Deletedmom_85 o günler gelsin inşallah bi an önce🙂 o zaman da dönüp bu günleri hatırlayacağız ne çok üzmüşüz kendimizi diyeceğiz 😪
Suleglpk_22 Erva18 Erken bence yinede sen bilirsin inşallah pozitif çıkar hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Elfida0606 Erva18 göğüslerim aşırı çok acıyor hemde çok fazla yürürken bile tuta tuta yürüyorum yan yatamiyorum acisindan ve beyaz akıntım başladı bu gün 2 gün kaldı sanırım olucam ama 😔😔
Suleglpk_22 Erva18 Aa ne güzel çok yeni olduğu için öyle çıkmış olabilir Hayırlı olsun canım senin adına sevindim darısı başımıza inşallah 😊