34+3 üm bende son 1-2 ay en sıkıntılı aylar derlerdide inanmazdım ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum kendimi kaldıracak dermanım yok mide desen cayır cayır sürekli yanma peşinde bebem içerde çamaşır makinası gibi dönüp duruyo ayaklar eller şiş ödem ödem ödemm başka bir şey yok gece tuvalet mesaileri bende 30 dan sonra zulüme dönmeye başladı güzelim hamileliğim 🥲 ya millet abartıyomuş diyodum bi mide bulantı sıkıntı onun dısında ne var ya falan diyodum da 30 dan sonra burnumdan fitil fitil geldi ne yalan söyleyim bunları yaşayacağımı bilseydim yine ister miydim isterdim tabi ama belki 1-2 sene daha uzatırdım 🫠 gerçekten çookkk çok zor kemiklerim birbirine giriyo yatamıyorum bile zombi gibiyim annelik ne zormuş doğmamış bir canlının hayatında hiç tanımadığın bir bireyin yaşaması için neler yapıyosun nelere katlanıyosun yediğine içtiğine dikkat ediyosun 30 haftalıktan sonra anladım ben anne olacağımı bir şeylere katlandıkca anne olduğunu anlıyor insan rabbim isteyen herkese yaşatsın yinede herşeye rağmen güzel hisler 💖