zeynepmom34 Gamzeetrk şuan 27+2 yim 6 kilo almışım doktorum fazla diyor ekmek makarna ğilav yeme fazla dedi
YagmurAnnesi Gamzeetrk 35. Haftadayım.. ortalama 1 aydır 73 kiloyum. Kilom hep 64 dü ilk aylarda 61 e kadar düştüm. Yani 12 kilo falan almış oldum şu ana kadar 🫢😂
esiaks gamzeliyarim28 örnek deneme haftası yapcaz pazartesi başlicam. Fikir olsun diye paylaşayım tabii. Her hafta duruma göre listeyi değişebiliriz dedi.
miraninannesi_ esiaks ben bunları yesem 30 kilo alırım nasıl liste bu ya çok ilginç ben bunların bir öğününü yiyorum kilo alıyorum :)))))
gamzeliyarim28 esiaks çok teşekkürler ama hiiiii ben bunun kaç kati yiyormuşuuuumm boşuna kilo almamışımm 😬
Ftm124 Gamzeetrk 28. Haftaya yeni girdim enson 7.5 kg almıstım yarın tartılcam moreller bozuk.. 1 ay falan sabit kalsam anca toparlarım ama sabit kalamıyorum bir hafta bile 🥲🥲🥲
Betulaa 5 kilo, şu an 31 e girdim tekrar kilo almadım , bazı zamanlar insan daha çok kilo alıyor galiba. Ama hamile kaldığımda biraz kilo fazlalığı vardı o yüzden ekstra dikkat ettim ve çok yürüyüş yaptım, yani zayıf biri daha fazla alması normal