Brck0303 35+6 haftalık hamileyim bir haftadır hareketleri yavaşladı hareketlerinden uyuyamadigim kızım bir haftadır günde en fazla 5 6 defa hissediyorum sizde de hareketlerde yavaşlama var mı tek bnde mi öyle 🤔😶
Denizkizi123 Brck0303 yer daraldıkça hareketler azalıyor diyorlar kontrole gidince yine de sorun doktorunuza
denizaktas Brck0303 canım bende 31 haftaya gircem bizim de öyle sanırım zaman daraldıkça hareketleri daha da kısıtlanıyor
papatyadenis Brck0303 yatıp dinlendiğinizde tatlı birşeyler yediğinizde en az 10 hareketi olması gerekli hareketlendirmek için sütte içebilirsiniz. Hareketlerde azalma hissederseniz mutlaka doktorunuza durumu anlatın
Brck0303 Denizkizi123 32 de gittik iki hafta önden gidiyor vs demişti 34 de gel dedi gittim izine ayrılmış pazartesi gelecek hareketleri biraz da ondan mı azaldı acaba diyorum ama kafamda karisiyor çok küçük hareketleri var çünkü
Brck0303 denizaktas inşallah öyledir iki hafta önde gidiyor demişti bize onunda etkisi var mıdır acaba
denizaktas Brck0303 kuzum kendini strese sokmana gerek yok hiç bizimki de 1 hafta önde gidiyor sen stres yapma Kİ ona da geçmesin her nts girişinde zaten bilgilendirme yapıyorlar
denizaktas Brck0303 sen gittiğin de doktorla konuş nts için durumunu da söyle olur mu ben huzursuz oluyorum diye
Brck0303 papatyadenis sürekli yapıyorum onu ama hareketleri hem az hmde çok küçük hareketler video atma gibi bir durum var mı bilmiyorum ama 30 haftalık hali ile şimdiki hareketlerinin hiç benzeri yok ilk hareket hisetmeye başladığımız zamanlar olur ya onun gibi
Brck0303 Ikra33 bizde 36 0 olduk hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim kolay doğum nasip etsin hepimize
Brck0303 Oznurtopal beni neden hiç ntsye yönlendirmediler merak ettim 36 haftalık oldum hiç girmedim aynı hastanede başka doktora giden arkadaşlarım var 30 haftadan giren de var 32 de girmeye başlayan da Burda nts konusu geçince sordum hiç sormamistim daha önce kızlar a
Oznurtopal Brck0303 allah allah bir dahakine girersiniz heralde. 35.haftadan sonra özellikle devamlı istemişti doktor
Brck0303 Oznurtopal en son 32 de gitmiştim 34 de gittiğimde izine çıktı bugün yok dediler gitsem belki o zmn girdirirmis
gecekusuanne Brck0303 35 hafta oldk bizde demin girdim nstye haftaya bidaha cagirdi nst icin bebek hareketlerini bende 1 haftaya kadar hic hissetmiyodum desem yeridir bebek ters pozisyondaymis 1 haftadir hissediyorum dogum pozisyonuna gelmis o yuzden hissetmeye basladin dedi doktor