Eddiee  Oksapar ve progestan dex kullanıyorum bugün sol tarafında göbeğimin böyle kabarık ve kızarıklık olduk. Başına daha önce gelen oldu mu acile gitmeli miyim sizce? Telaş yaptım ya :(
Busel Eddiee bende oksapar vuruluyorum ama hiç olmadı böyle canım bilmiyorum cidden hani yanlış vurmayla morarma vs yapiyorda bunu görmedim hic
Bsraszqn Eddiee bende oksapar ve prolutex kullanıyordum benimde bu şekilde hatta daha kötüsü oldu doktor alerji yapmış iğneler dedi sizinde alerjiye benziyor
Eddiee Busel evet morarma filan oluyodu bayadır yapıyorum ben de ama anlayamadım ya :( telaştan mı bilmem nefesim daralıyo gibi hissediyorum korkudan sanırım
Serklajligebelik Oksapar kullanıyorum aylardır böyle bir şey yaşamadım . Bence hemen gidin gösterin . Ya da doktora foto atın
Eddiee Serklajligebelik evet ben de geçmezse sabah doktora fotoğraf atmayı düşünüyorum inşallah geçer
Kpinart Uzun süredir kullanıyorsanız iğnelerden değildir. Bugün yediğiniz bir şey yapmış olabilir. Giyindiğiniz kıyafet sıkmış olabilir. Kaşıntı falan var mı?
Eddiee Kpinart kaşıntı yok ama acaba dedim kolonyalı pamukla kanamasın diye bastırıyorum cildim de kuru o esnada mı oldu acana dedim ama sağda yok bilemedim yan etkilerinde de bu yok okuduğumda bepantol sürdüm biraz şimdi
Kpinart Eddiee kolonyada yapmış olabilir. Cildiniz kuruysa daha atopik bir cilde yatkınsınızdır. Bir kaşımayla bir sert silmeyle cildiniz kabarıp tahriş olabilir. Sabah geçmezse doktorunuza bir sorun mutlaka
Eddiee Bsraszqn oh sonunda biri çıktı yaşayan… geçmiş olsun peki devam ettiniz mi iğnelere ne önerdi size?
Bsraszqn Eddiee hangisinin yaptığını anlamak için önce prolutexi bıraktım oksapara devam ediyordum ancak kanama yaşayınca onu da bıraktım ama hala geçmedi kızarıklıklar siz yine de doktorunuza danışın
Eddiee Bsraszqn doktoruma sordum şimdi bir sakıncası yok devam et iğnelere dedi yaptım şimdi yine allaha emanetiz inşallah sorun olmaz
ballikedii Eddiee oksapar kullanıyorum bende morar hatta zonklama oluyor ama böyle bir durum olmadı hiç ama düzenli kullanıyormuşsunuz bence de yediğiniz bir şey dokunmuş olma ihtimali olabilir mi
Eddiee ballikedii farklı bir şey de yemedim ama olabilir her şey doktor da çok önemsemedi doğrusu demek ki cildimle alakalı