zeynepaylaipek Kızlar nolur çözüm bulanlar yazsın ikisi de yara oldu çatladı resmen bugün beş günlük oldu lansinoh kremi doğduğu günden beri sürüyorum ama yara oldu yinede malesef
2aslan_annesi07 zeynepaylaipek yanlış emzirmeden kaynaklanıyor olabilir göğsünüzün kahverengi halkasını bebeğin ağzına verin sadece göğüs ucu değil ben tatlı badem yağı kullanmıştım Allah swt şifa versin insaAllah
PrensesAnnesiiiiiiiii zeynepaylaipek ben oğlumda soğan kullanmıştım çok iyi gelmişti ağrıyı dindiriyo yaraya iyi geliyo soğanı halka şeklinde kesip göğüsüne kat ikisine her emzirmeden sonra uygula
Sudamla Öncelikle çok geçmiş olsun.. ayva çekirdeğini suya koyun 1 gece bekletin jel kıvamına geliyor onu sürün biz çok faydasını gördük yengemde dilerim size de sifa olur 🌸
Eda06 zeynepaylaipek hiçbir krem fayda etmiyor sadece gümüş kapak ediyor. Bende ilk gebeliğimde çok çektim sonra gümüş kapak kullanmaya başladım anında etki etti hemen kesildi acısı
YagmurAnnesi zeynepaylaipek aktardan kakao yağı al canım. Gerçekten pahalı kremler halt etmiş yanında