SutlacimiYedimmiBen Kizlar ben dogum sonrasi doktor verdigi icin 10 gunluk kan sulandırıcı igne kullanmıştım. Hamileliktede kullanmam gerekirmi? Doktora söylemelimiyim?
zeynepaylaipek SutlacimiYedimmiBen bana da vermiş Dr sezeryandsn sonra demekki rutin verilen bişey gebelikte öyle birşey kullanmadım ikisinde de
Mhtpflz SutlacimiYedimmiBen 2 genimde vrdı pıhtı bide düşüğüm vardı ama tabi bemim tüp bebek doktorum risk almamak adına her hastasına veriyormuş
Hareketvakti SutlacimiYedimmiBen hastanede D-dimer testi yaptırmıştım yüksek çıkınca kan sulandırıcı verdi doktor ama ben covid olduğum için bu test yapıldı normalde yapılıyor mu bilmiyorum ☺️
SutlacimiYedimmiBen Hareketvakti hani bnde bende varsa eger allh korusun bebegi etkilemesinden korkuyorum onceden yoktu ama bilmiyorum
Hareketvakti SutlacimiYedimmiBen bende bir düşük yaptım ama kan sulandırıcı vermediler covid olunca kan pıhtılaşması oluyormuş o yüzden verdiler ☺️
Mavi06 Bana hamılelık ogrenılınce bu test yaptı doktorum genetık bısı orda kanda pıhtılaşma rıskı yüksek çıkınca başladım doğurana kadar kullanıcam kan sulandırıcıyı
Mom02 Benim varislerim arttı kabarmaya başlamıştı ondan dolayı başladı doktorum 17 haftalığım 1 hafta filan olacak başlayalı