Deryayldzz Kızlar uygulamaya göre 13 gün geciktim dün gece mide yanması ve bulantıyla uyandım sizce var mıdır birşey 7 aylık evliyim 🥺
minikmucizeemaak Deryayldzz Canım bugün 17. Gün gecikmede en son 16 aralıkda regl oldum. Doktora gözüktüm bugün, poliskistk over oldugunu söyledi ve adetim ilk defa gecikti. Ama bir yumurtam büyümüş pazartesi kontrol edelim ilişki günü vereceğim dedi
Deryayldzz Miracleee hayır bundan önceki ayda 14 gün geçikmişti heveslenip test yaptım çıkmadı bu iki aydır ilk defa böyle gecikmeler oluyor test yapıp hevesimi kırmak istemiyorum 🥺
Miracleee Deryayldzz geçen ay bende bir hafta geciktim. Hep test yaptım negatifti. Sizi anlıyorum ama yine de bir test yapıp negatif çıksa bile doktora gitmeniz gerekiyor. En azından söktürücü filan alabilirsiniz hem güzel bı muayene olmuş olursunuz
Deryayldzz minikmucizeemaak bende geçen ay gittim gecikme olduğu için folik asit verdi bir sıkıntı yok dedi sadece vitaminsizsin dedi vitamin damlaları verdi vitaminleri kullandım ama folik asidi 4 gündür kullanıyorum sence birşey var mıdır ki 🥺
minikmucizeemaak Deryayldzz Ona benim bir şey söylemem doğru olmaz canım. Doktorun en güzel şeyi söyler ben var derm yoktur, yok derşm vardır. Bende folik asit ve yeni. Bir ilaca başladım
minikmucizeemaak Deryayldzz bence bi doktora gözük canım benim hep düzenliydi ilk kez bu kadwr şaştı ve polikistk over dedi yapabiliyormuş böyle