Gunes63 elifcicek_07 Allah razı olsun canım amin inşallah seninde gönlünce olsun inşallah her şey ♥️🥰
Aspenya44 Gunes63 ben hala bekliyorum yanılma olucak diye 😭😭 tek umudum detaylı . Hayırlısıyla sağlıkla ins benimki erkek olur diye dua ediyorum. Allah ol derse olur
gulsenn0_ Gunes63 bana da ikizlerim için biri kız dedi diğeri erkek ama emin değilim dedi 12+5im çevremde doktorumu tanıyanlar o dediyse doğrudur diyor bilmiyorum inşallah değişmez 🥰
ipekaslan Avukathanimm benide her tanıyan burnun büyümüş oğlun olacak karnın sivrilmis oğlun olacak dedi ama yanildikar bikere sordum 20 haftaliktu bidaha da sormadım
Aspenya44 Zeyn7 nasıl yani özelde mi oldu bu siz bacakarasini gormediniz mi. Böyle şeyler duyunca çok umitleniyorum nolur banada dua edermisiniz
Aspenya44 Ecegksu özele mi gitmistiniz Doktor banada kız dedi ama ben çok erkek istiyorum hayırlısıyla ve sağlıkla tabiki böyle şeyler duyunca aşırı hevesleniyorum . Siz bacakarasini gormediniz mi peki..
Tugcecv Gunes63 bana da 13te kız dediler ama sonra 4 kez değişti cinsiyeti bir şey alma detayliyi bekle
Tugcecv Aspenya44 Buydu galiba kız dedikleri emin değilim cook doktor geziyordum o sıralar bir sürü ultrason fotoğrafı var 😂
Ecegksu Aspenya44 devlette kız dendi bacak arasını göstermemişti ama illa bildiği bir şeye göre demiştir diye sorgulamadım detaylıya gidince net bi şekilde gösterdi
Zeyn7 Aspenya44 özele gidiyorduk birgün kanama gibi rahatsızlığım oldu devlette öğrendik erkek olduğunu bacak arasını net göstermiyordu doktorda yapısı kıza benziyor demisti
Tugcecv Aspenya44 herkeste var bi baskın istek gönlümüzden geçen durduramiyorsun😂 eşim kız istiyordu ben erkek