SutlacimiYedimmiBen Kizlar kullanan oldu mu ben gece kullanip uzerine uyumak istiyorum gun icinde surekli ayakta olduğum icin bi faydasi olmayabilir diye boyle yapsam bi zararını gormem dimi siz nasl kullandiniz?
hunilimom SutlacimiYedimmiBen gece yatarken kullanılır genelde canım gece sürekli kalkma felan olmadığı için koy fitili uyu
Sevvl SutlacimiYedimmiBen yatarken diye sart degıl kuzum ben 2 doz alıyprum sabah aksam 4 aldığım oldu mecbur ayaktayken de kullanıyorsun yanı
SutlacimiYedimmiBen Sevaall ha yani doktor söylemedi ama iyi düşünmüşum demkki bugun bi tane 3 gun sonrada 1 tane kullnicam 2 tane tek verdi hamilelikte var
SutlacimiYedimmiBen hunilimom oyle düşünmüştüm bende canim teskkr edrim hamilelikte var hamileyken kullnmismiydin sen
Armess_loya SutlacimiYedimmiBen canım hamilemiymişsin tebrikler hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️ ama gebelik de fitili, doktora danışmadan birşey kullanma bence🌸
SutlacimiYedimmiBen Armess_loya yok canim zaten doktor verdi enfeksiyonda olduğu icin bnde dedim hocam bi zarari olurmu yok dedi bu zaten gebelere verdigimiz fitillerden etkisi az dedi
Momdiary Yatmadan önce fitili koyarsınız bacaklarınızın altına bişeyler koyarsınız hafif yukarda kalsın ben öyle yapıyordum.
cns__ SutlacimiYedimmiBen bana da geçen hafta fitil vermişti doktor. Eczacı gece 1 yazmış üstüne, 6 taneydi zaten dün bitti. Bugün kontrol vardı doktora dedim bitti fitil vs bana dedi ki onu günde 2 tane sabah akşam kullanıcaktın sadece gece değil😂😂 bence garanti olması için doktoruna sorman daha iyi olur gibi.
Avukathanimm SutlacimiYedimmiBen ben hep gece kullandım. Ona rağmen sabah baktığımda baya bi miktar geri akmış oluyordu. Gündüz zor olur. Habire de çamaşır değişmek gerekir. Gece daha iyi.
SutlacimiYedimmiBen Avukathanimm gunduz surekli is guc cocuklarin pesinden kosturuyorum canim en iyisi kullanip uyumak