ezgusscom Kizlar acil bilen yazabilir mi, sanırım aldığım ilaçlardan şiddetli kabızlık yaşıyorum ve ağrı yapıyor. Kabızlık ilaçlarını kullanan oldu mu, yada en çabuk sonuç alacağım doğal yöntem nedir? 😢
suelin ezgusscom ben de oldum yaa makat çatlağı olmus arada kanıyor 😔😔 bol su içiyorum maden suyu icmek iyi geleblir Meyve ye kuru kayısı da ye geçmiş olsun
baharkarakuzu Kaç haftalık hamilesiniz? Magnezyum takviyesi çok iyi geliyor bağırsaklara. Aç karına elma, kayısı, kakaolu kahve hızlı çalıştırır canım 🙏 Demir ilacı kabız ediyor kullanıyorsanz.
ezgusscom baharkarakuzu 27 haftalık canım. Bol su kuru incir ceviz falan yiyorum ama bana mısın demedi 😢
ezgusscom baharkarakuzu magnezyum kullanıyorum ama sanırım kalsiyum desteği alıyordum o yaptı, umarım çözülür bi an evvel :(
Betulaa Aç karnına bir gece önceden suya koyduğum kuru erik yemek + günde 1 kere keten tohumu (tohum veya salataya) ve haftada 3 4 kez kefir içerek ben bu sorunu çözdüm çok şükür. Kabızlıktan karnım ağrıyordu erken doğum sancısı mı diye bile korkuyordum ama artık sorunum çözüldü gibi. Ayrıca demir ilacımı değiştirdim ve hafta içi meyve sebze salata gibi lifli şeyler tüketmeye özen göstermek lazım.
ezgusscom suelin sizede çok geçmiş olsun çok zor evet önceden hiç bilmezdim bu ilaçlar mahvetti bagırsakları, sanırım kalsiyum desteği yaptı böyle :(
suelin ezgusscom doğal beslenin ilac insanin bi yerini düzeltirken öteki kismini bozuyor teşekkür ederim 🌹🧚🏻♀️