Mrsfly Kızlar, yarın ilk randevum var dua edin kese gözüksün herşey normal olsun diye 🤲🏻 biraz lekelenmem var canım sıkılıyor ona dualarınızı beklerimmm..
Ebruaydinn Mrsfly inşallah gözükür 🙏🏼 lekelenme sebebi yerleşme bence canınızı sıkmayın kaçıncı haftadasınız?
kediannesiii Mrsfly gözünaydin canım inşallah hersey normal çıkar olumlu düşün strese girme yerleştiği içindir lekelenme sağlıkla gelsin inşallah 🤲🌸
Yagmurp_ Mrsfly eğer 5 6 hafta arasındaysanız gayet normal lekelenme benim 23 gün kanamalı olmuştu keseyide alttan muayne ile görebilmiştik
Mrsfly Ebruaydinn 5+1 bugün. Daha önce bir düşük yaşadım bu sebebten lekelenme olunca endişelyim biraz.
Mrsfly kediannesiii inşallah öyle olur canım, daha önce bir düşük olunca lekelenme biraz canımı sıkıyor
Yagmurp_ Mrsfly evet canım ben 8 gün gecikmeyle gittim kist yüzünden oluyodu gecikmem çocuktan şüphelenmemiştim tek yumurtam var diye 5 6 haftalıkken öyle öğrendim 2 gün kahverengi 1 gün kırmızı kanamam oldu yerleşme kanamasıymış keseyi ilk görmedi alttan muaynede gördü
Mrsfly Yagmurp_ anladım canım. Ne güzel ya. Benim şu an sarı çok açık kahverengi arası bir lekelenme var ama böyle kan gibi değil daha çok tortu gibi bi tuhaf. Bakalım yarın doktor ne dicek.
Yagmurp_ Mrsfly içini ferah tut inşallah çok güzel haberler alırsın burayada iyi haberini iletirsen çok mutlu olurum dualarım seninle
Mrsfly Deletedmom_103 canım evet kese göründü henüz bebek görünmedi haftaya tekrar gidicem. Progestan iğne ve kan sulandırıcı yazdı
Mrsfly Yagmurp_ canım evet kese göründü henüz bebek görünmedi haftaya tekrar gidicem. Progestan iğne ve kan sulandırıcı yazdı
Yagmurp_ Mrsfly çok sevindim bebişte görünücek inşallah sağ salim kucağına alırsın bende geçtim o süreçten herşey iyi olacak
Deletedmom_103 Mrsfly gözün aydın kuzum sevindim adına inşallah bebişte görünür sağ salim alırsın kucağına 🌺