1fatma_nurr Kızlar 9+5 haftalığız bugün den itibaren sol tarafıma böyle arkaya kemiğime doğru sızı giriyor bilginiz varmı yaşayan varmı
Simayla 1fatma_nurr valla bende de aynı 9+2olduk halsizlik leke gelmesi beni karnım belim ağrıyor hiç halim yok
Kumsala Bende bugün 9 haftalık olduk iki günden beri kasık ağrısı karın ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum normalde ağrıyordu ama bu son iki gündür felaket ağrıyor normal mi acaba
keremarasmomm keremarasmomm Benim birde açık kahve sarı su gibi akıntım oluyor iki gündür peçeteye silince geliyor sizde böyle bir durum var mı?
Sevin21 Benimde 9 haftalık ama bulantılardan ölğyorum iki gundur tansiyonumda hep 9a 5 falan neden öyle ya
ycl4644 Sevin21 prilam içiyor musunuz günde 3 öğün çıkarıyordum. Prilam sayesinde bulantım hiç olmadı şuan 4.5 aylık oldum ama hala kullanıyorum
Ruhsuz 9+2 bugün biraz daha iyiyim sanki ama bel ağrım hiç geçmiyor 😔Hayırlısı ile 1.trimester dönemi bitse daha iyi olacağız İnşAllah🤲çok feci acıkıyorum ama midem bulanıyor
1234G Simayla benim kese etrafında kanama alanım olduğu için lekelenmelerim geliyor duphaston verdi onu içip evde sürekli dinleniyorum
Simayla 1234G benimde var az korkulacak bişey yok dedi ama bana da progestan verdi kullan onu dinlen dedi
ycl4644 Sevin21 uyku yapar ben her akşam 2 tane içiyordum bulantınıza göre sabah öğle 1 er tane akşam 2 şer tane alıyorsunuz nasıl aldığınız da önemli ama geçiyor bu zor günler 🫶
larin1213 Ben de 9+4 üm 1 haftadır öyle ağrım var ki kasıkta bağırsaklarımda arka kısmımda düşük yapıcam kesin diyorum kendi kendime. Sanırım sizleri de okuyunca normalmiş