AslMrcmk Kızlar mustelanın hangi şampuanından aldınız Mustela gentle shampoo var bi de Mustela dermo cleansing sabun içermeyen saç ve vücut temizleyicisi var hangisini alsam bilemedim
DilarArslan AslMrcmk ben mustela merhaba bebek setini aldım komple. İçindeki şampuan dermo cleansing sabun içermeyen banyo şampuanı var. Masaj yağı, nemlendirici vücut losyonu ve vitamin barrier pişik kremi var
mehtap28 AslMrcmk bende mustela merhaba bebek setini aldim henüz kullanmadim ama cok tavsiye etmislerdi ayrica cok arastirarak aldim 😊
mucizemizibekliyoruzz AslMrcmk mustela merhaba bebek seti aldım ben de 175 tl idi hepsiburadada. Eczanelerde 250 tl
DilarArslan benan2016 ben kullanmadım henüz doğumum martta olacak inşallah 😊 ama çok araştırdım içinde kimyasal olmaması için ve eşimin kuzeni de tavsiye etti o da kullanıyormuş ve çok memnun tamamen bitkisel ☺️ ben dermoeczanem'den aldım indirimdeyken 160 tlye
Esra___ AslMrcmk Cnmm ben önce gentle olanından almıştım o da bebeklerde kullanılıyormuş üzerinde vücut yazmıyor diye pinpiriklendim diğerinden de aldımm😂😂 ilk aldığımı biraz daha büyüyünce kullanırım artık
benan2016 Trendyolda bakım çantası ile birlikte 170-180 tl arasında fiyatları var bende karar veremedim 😢
Babytmr AslMrcmk 2 aylık bebiğim mustela kullanıyorum bnde. Nemlendiricisini doktorumuz önermişti.çok kuru kızımın cildi Çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Sebamed almştım doğmdan önce bize yaramadı ondan mustelaya geçiş yaptık 🤗