Dudu35_ Mustafayigitvebeytugannesi teşekkür ederim bir oğlum var birde kız olsun istiyorum ama sağlıklı olsun öğrenince yazarım
Serife5712 Bende bebeğimin ultrason resmini atmak istiyorum tahmin edebilmeniz için ama beceremedim uygulamayı yeni yükledim. Rica etsem yardımcı olur musunuz görsel ekleyemiyorum ?
uzaydanbirisi Serife5712 google mutlu resim yazın oraya fotoğrafı yükleyip çıkan linki kopyalayıp buraya atabilirsiniz
Gamzee23 Asnb kesesini erkeğe benzettim tabi bizimkisi birer tahmin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲♥️
guzelanne01_ Asnb Allahın izniyle kesin kız canım☺️Kıza benziyor kemik yapısı duruşu kızımın resmiylede aynı
kucukbebek Esrakockara5234 Banada yaoarmisiniz canim rica etsem 🤲🏻 https://mutluresim.com/image/O4I3m
Esrakockara5234 kucukbebek canım senin bebişi benim kızımın duruşuna benzettim bi kızım var benim şuan ikinciye hamileyim de belli mi senin ki
kucukbebek Esrakockara5234 Bende ikinciye hamileyim canim, benimde bir kizim var🌸 ikinciyin cinsiyetini bilmiyoruz daha, ondan burda soruyorum😀 Rabbim saglikli hayirli evlat versin en onemlisi o 🤲🏻