mmomssss Kızlar sizce 2 şubatta çatlama olmus mu bu markayı ilk defa yapıyorum. 3 gündür koyu cıkıyor
EdaByrc mmomssss yumurtalama günü bugün değerlendirin ve teste devam edin silik çıkmaya başladığında çatlama olmuş olucak bu kötülük ve o silik çizgiydiler değerlendirin
Slma_aygn mmomssss bugün yumurtlama bugün ve sonraki 3 gün birliktelik olsun yarında test yapın catlama olmuş mu görün bı hayırlısı olsun hakkınızda inşallah gebelik oluşur 🤲
mmomssss EdaByrc ay canım teşekkür ederim. bizde 31 ocaktan beri devam ediyoruz ben bugün catlamıstır diye düsünmüstüm bugün de birliktelik oldu ama yarın silik cıkarsa tekrarmı birliktelik olması lazım
EdaByrc mmomssss silik çıkıncada olsun bana öyle demişlerdi kullanırken inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız 🥰
mmomssss EdaByrc Çok sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻ben 31 Ocakta doktora gittim 18 mm boyundaydı catlar sandım 3 gündür o yüzden yapıyoruz geçen ay 18 ken catlamıstı😀
EdaByrc mmomssss yumurtama çatlama günleri çok değişiyor ya ben hamile kaldığım ay yumurtalama günümü kaçırdım sandım mesela ama kaçırmamışım 😂 25+5iz şuan ve 5 yıl sonunda gelen mucizem 🥰
mmomssss EdaByrc evet her ay değişiyor döngüye göre hayırlısı artık 🤲🏻 Sana da maşallah canım Allah sağ salim kucağına aldırsın 🧿🧿🧿