TugSozTan İlk hamileliğim ve hangi park yatağı almam gerektiğini bilmiyorum. 1.Hangi park yatağı kullanıyorsunuz ? memnun musunuz ? 2.Park yatak kullanırken içine ekstra yatak aldınız mı ? Park yatağınızı neye göre seçtiniz?
Mysmrt TugSozTan ben elele babyden aldım yatağı da içinde çok kalın değil ama ideal ince bir yatak. Henüz doğuramadım ama gayet kullanışlı tek sıkıntı çok büyük kapılardan geçirirken kapatıp açmak gerekiyor
YLD_95 TugSozTan Bende park yatak düşünüyorum en kullanışlı o diyor tecrubeliler. Bekleyim bende tavsiyeleri 😊
Emine_erol TugSozTan asla mobilya alma derim ben aldim ilkim olduğu için bilemedim şimdi aklım olsa Park besik alrim enazindan hafif istedign yere koyarsın…. Şuan ben küçük portatif besik aldım yedek olsun diye ikinciye hamileyim mobilyala beşikte yatak odasından yani başımda duruyor boş boş kizimda yatmıyor artık
Babykalamar TugSozTan bebisim dogmadi icin kullanmadim. Anne yani olmuyor galiba anne yani olarak kullanmak istemezdim zaten duser felan diye korkarim bebegim. Ama tas gibi masallah kurarken anladik evet sallanmasi var guzel sallaniyor
TugSozTan YLD_95 evet en mantıklısı park yatak gibi kurulum olsun başka bir kere giderken yanınızda götürebilmek olsun kullanışlı sadece hangi modeli almak gerek karar veremiyorum 😂
YLD_95 TugSozTan Valla çok doğru canım kesinlikle. Ebebek’te indirim var özellikle park yataklarda vs ayın 9 unda güzel indirimleri olacakmış. Ben gidip yakından incelicem. Daha erken biz henüz 13 haftalık olmak üzereyiz ama bakmakta fayda var bide malum her şeye gün geçmesin ki zam geliyor… İyi fiyat yakalanırsa alınabilir 😊
TugSozTan YLD_95 tabi tabi biz 10.hafta bebek arabasını almıştık. Fiyata yetişmek imkansız. Kimisi hemen almayın vs diyor ama bu ekonomide hemen almamak mümkün değil ki
YLD_95 TugSozTan Tabii ne yazık ki… Olsun iyi düşünelim iyi olsun inşallah sağlıkla kavusalim Evlatlarımıza 🤲🏻🌺😊
esnyz14 TugSozTan Ben uzun uzun araştırmalar sonucu dün karar verip Elele Madre Anne Yanı Park yatak aldım. Yatağı da hediye olarak gönderiyorlar, nasıl gelir bilmem ama yakın arkadaşlarım da kullanıyor ve çok memnunlardı. İnşallah bebişim de beğenir 🐣🤩