Okyanus1 Kızlar merhabalar 10 haftalık ikizlere hamileyim troidim hızlı çalışıyor sınırdayken bir anda çok hızlı artmış ilaca başladı doktorum Hamilelikte troid problemi olupta PROPYCİL ilacı kullanan var mı ?
symabskrt Okyanus1 bende ikizlere gebeyim 20 haftalık 20 haftadan beri propocily ile başladık duzelme olmadı 14.haftada thrymozol e geçtim benimde hızlı çalışıyor beta yüksek olduğu için dedi haftaya tekrar kan vericem
selinsmother Okyanus1 merhaba bende gebe olduğumu öğrenince troidim çıktı 7 haftalıkken propycile başladım 25+1 im hala kullanıyorum. 15 günde bir kez kan verip doz ayarlıyor endokrinolojiye gidiyorum. Doktor gebelikte t4 önemli dedi çok şükür benim t3 ve t4 üm normal tsh 0.01 malesef
Okyanus1 symabskrt banada 15-20 günde bir kontrol diyor ilk gittiğimde sınırda dedi en son çok hızlı artıyor dedi ilaca başladı ben ilacın çok etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü hala terleme uyku problemi çok fazla yaşıyorum ama bir şey olur diye de endişe ediyorum
Okyanus1 selinsmother geçmiş olsun canım allah yardımcımız olsun benim maalesef t4 değerimde biraz yüksek t3 normal tsh düşük anti tpo çok yüksek anlamıyorum normalde sorunum yoktu bir anda oldu