Impossiblee Ozlooo-0 Eğer imkanınız varsa şu sallanan yoyko ana kucaklarından öneririm Onun dışında standart Ana kucakları çok kullanışlı olmuyor Şahsen ben çocuğumu ana kucağı olmasına rağmen daha çok pusette oturttum mesela
Duygumut Ozlooo-0 ben ohyo marka aldım babyjörn muadili herkes memnun inş bende kalırım 1000 tl idi fiyatı
Impossiblee Ozlooo-0 babyjorn türü bir şey olabilir evet ama bebeğiniz sizi içine koyunca net görsün yoksa sıkılıyorlar ben babyplus aldım sallanır ana kucağı hiç işime yaramadı keşke almasaydım bile dedim
Aysamm17 Elele ve bagiyi hem çok öneriyolar hem de yorumlarına baktığımızda sallaması yetersiz diyolar bende kararsız kaldım😳 6-7 ay kullanacağı bişeye çok para vermekte istemiyorum.. şurda bekleyim önerileri
Impossiblee Aysamm17 aslında bende öyle düşünüyordum ama bebeği oyalama anlamında güzel bir şey. Mesela siz işinizi yaparken o da size bakıyor zaman geçirmek için iyi. Ama 4. Aydan sonra sağa sola döndükleri için pek verimli olmuyor 😬
Havran26 Ebebek subat indiriminde nuna leaf aldim bende yorumlari guzeldi baya tasima agirligi digerlerine gore baya yuksekti benim 2bucuk yasinda oglumda var kiskanir binmek isterse o da binsin diye bunu tercih ettim insallah bebegimde sever
Havran26 Ozlooo-0 youtube dan izledigim kadarriyla bi kere itiyorsunuz belli bir sure salliyo kendi kendine otomatik degil manuel