minikmucizeemaak Arkadaşlar merhaba adet gecikmenin 18. Gününde kendi doktoruma kontrol olmak istedim. Polikistik over olduğunu söyledi. Büyüyen bir yumurtam varmış pazartesi kontrole gel büyüklüğüne göre ilişki günü vereceğim dedi, bir tane daha ilaç başladık hamur işi ve tatlı en aza düşür dedi. Söktürücü vermeyeceğim dedi. Bana çok güzel umut oldu💙 Var mı benim gibi şeyler yaşayan ?
MorKelebek54 minikmucizeemaak kuzum ama yumurtan kaç cm mis? Eğer ki kist 8 cm den fazla olursa ameliyat olunuyo diye biliyorum hatta alınmazsa kistin olduğu yumurtaligi alma gibi kadının canına slzarar gelme gibi durumlar oluyo. Tabi senin kistin normal yunurtalik kistiyse bende iki kere oldu ilkinde iki taneydi biri 7 biri 6 felandi hemen hemen bana da söktürucu verdi o şekilde regli oldum ama düşmedi ertesi ay kendiliginden regli oldum öyle düştü, eğer ki düşmeseydi ameliyat olacaktım öyle alçakları kisti. Polikistik över tam olarak ne bilmiyorum yunurtalik kisti ile aynı mı bilemiyorum kuzum
M2k2_i-2 minikmucizeemaak bende pcos hastasıyım ve yumurta trmebblliğim de vardı bana da aynısını dedi ama bana dört tane ilaç verdi ve ben k ay hamile kaldım 17+4 üz ve öncesinde bir dış gebelik bir klmuasal bir normlar kayıp yaşadım
minikmucizeemaak MorKelebek54 Kist yok dedi canım sadece yumurtanın biri büyümüş pazartesi gel konrtol edelim ona göre ilişki günü vereceğim dedi.
minikmucizeemaak MorKelebek54 ultrason fotoğrafında yazar mı kwç cm oldugu atayım buraya ? Bir cok yumurtan var biri büyümüş dedi
Gul12345 minikmucizeemaak büyümüşse çatlamak üzeri olduğunu gösterir cnm mesela geçen ay genel gittim adet sonrası 10mm olmus dedi haftaya catlar dedi doktor onu demek istemiştir çatlaması söyleyip belkide ona göre bisy soylicektir
Mhtpflz minikmucizeemaak benimde bi kere öyle olmuştu yumurtam çatlamadı ama adette olmadım tabi sonra doktor söktürücü verdi yumurta çatlamayıp kiste dönüşüyor tabi sizinki nasıl olur bilemem normalde 20mm gelen yumurta çatlıyor yada doktor çattlatma iğnesi veriyor
KayraKuzusu Canım benimde pcosum var,kilomda coktu 3 yıldır bebeğimiz olmuyordu,en son 10 kilo verdim,ve kafamı rahatlattım sonuç suan 15 haftalık hamileyim. Pcosun en etkili tedavisi kilo vermek
minikmucizeemaak KayraKuzusu 59 60 kiloyum canım normalde yoktu bu ay olmuş aralıkda kimyasal geçirmiştim Allah sağlıkla kavuştursun güzel haberi bende tez zamanda alayım inşAllah dua et olur mu❤️
minikmucizeemaak Kızlqr bir de Matofin 500 mg ilaca başladık gebelikde de kullanılıyormus ilk 3 ay sanırım şekere göre