Emineedrk Kızlar kaçıncı haftadan sonra haftada 1 gitmeye başladınız ? Bana doktorum 34. Haftada gel bı daha dedi tam 1 ay geçmiş olucak 34 ten sonra haftada 1 mı çağırır yoksa 2 hafta sonra mı gel der
Dorukkusumm Emineedrk benim doktorum 34ten sonra artık haftada 1e düşeceğiz dedi bu hafta gideceğim sanırım artık haftada 1 devam.
_almirasmom Emineedrk 30. Haftamda her hafta gelceksın bı nst bı nst li muayne yapcaz dedı her cuma gıdıyorum sımdı yarın nst gunumuz haftaya muaynemız nstmız sonra tekrar nst ılerlıyoruz 🙏
YagmurAnnesi Emineedrk 30 da gittim 2 hafta sonra gel dedi. 32 de gittim yine 2 hafta sonra dedi. Randevu bulamayınca 35 de gittim. 37 de yine gidecem. Yani 2 haftada bir çağırmaya başladı benimki. Devletteyim bu arada
Emineedrk Dorukkusumm inşallah banada aynısını der ya özele gidiyorum ben 10 gün içinde gidersem ucretsiz ama 10 günü geçerse ücret alıyolar eşim çalışıyo bitek 2 hafta da 1 çağırırsa 1000 lira sadece hastaneye gitmiş olucak
Dorukkusumm Emineedrk benim doktorum bunu ayarlamıştı, bence 2 hafta derse kontrol süresi içinde gelmek istiyorum de kabul edicektir.. Boşuna o kadar ödeme yapma kuzum yazık günah, zaten doğuma da dünya zam yaptılarrr. 😀🤦🏼
Emineedrk Dorukkusumm bizim burda 9.500 olmuş doğum ücretleri askeri ücretten fazla resmen bizim doktorda anlayışlı çok ücret ödemiyim diye testleri falan hep devlet hastanesinde yaptırmıştı sonuçları 3-4 gün içinde getir ücret almasınlar demişti hamileliğimin başında da 😅🥰
Dorukkusumm Emineedrk bazı doktorlar insaflı gerçekten ben 30.haftama kadar klinik doktoruna gittim cok memnunum hastane artı doktor 40 bin lira tutuyordu ama hiç Bi sıkıntı yaşamadım o sürece kadar fiyat artınca doktor değişmek zorunda kaldım maalesef suan gittiğim hastanede doğum 11 bin lira fakat acil bişey de doktora bile ulaşamıyorum 4 hafta içinde kaç kere acillik oldum ve doktoruma ulaşamadık bile. Ben nasıl güvenip kendimi emanet edip doğuma gidicem bilmiyorum 34.haftadan sonra da hangi ara doktor bulup ne ara güvencem onu da bilmiyorum 🤷♂️