Enyenianne Tecrübeli anneler kardeşim dün sezeryan oldu gaz çıkartamadı bir türlü kolay yolu tavsiyesi olan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
elaanur Enyenianne sıcak su torbasına sıcak su koyup havlunun arasına koyup karnına koysn bayağı rahatlatıyor
Enyenianne Sudeuzum yürüyor su da içti ama bir türlü çıkmadı acıktı artik acaba içecek bişey etkili olan var mı diye buraya yazayım dedim
OzgeSrc Enyenianne herkes gaz icin kayisi suyu hosafi goturuyor yaninda. Hc dusunmeden icsin. Ben pazartesi sezaryen olcm yapip goturcem yanimda
Tugbaysima Enyenianne olsa da sorun olmaz sanırım zaten tuvaletini yaparken zorlanmaması gerekiyor ben ishal olmamıştım ama sizde farklı olursa bilmiyorum
Enyenianne OzgeSrc teşekkür ederim onu deneyelim o zaman ishal olmaktan korkuyorda zaten bişey yemedi doğru dürüst
OzgeSrc Enyenianne valla canim zaten uzun sure buyuk tuvalet skntisi yasayacak 🤦♀️ varsin olsun yani
Enyenianne OzgeSrc demi sonra oda sıkıntı olacak ben de yakında doğum yapacağım inşaallah ben de hazır edeyim inşaallah hoşafı tecrübe oldu .)
elaanur Enyenianne dikiş olan tarafa değil daha üste göbek deliğinin olduğu yere bni çok rahatlatmştı
Alifatmaoguzalp Hastanede gaz çıkarmadan benide taburcu etmediler önemliymiş sonrasında artık hemşire lavman yaptı bana o şekilde sorun halledildi taburcu ettiler.
Enyenianne Alifatmaoguzalp aynen gaz çıkartmadan bir de yemek de vermiyorlar galiba çıkartan kadar sıvı serbest
Gkcsl Ben hamilelikte de bu sorunu cok yasiyorum, zeytinyagi cok iyi geliyor, bir de ayaklarimi sicak su torbasiyla isitiyorum hep doguma giderken de goturmeyi dusunuyorum
myangelson Enyenianne kendimi gördüm resmen yürüyüş yaptım sürekli çıkmadı doktor da beni bekliyor gaz çıkartayim diye adam tatile mi bı yere gidecek baya sıkıntılı geçmişti ameliyatım hadi diyor ben gitmeden çıkart da rahatlayalim hepimiz yok inat etti çıkmıyor yürüyorum sürekli kayısı meyve suyu içiyorum çıkmıyor normalde Nescafe çok gaz yapar bende hem de anestezi atmak için içiyorum çıkmıyor doktor dedi merdiven in çık merdivenden indim ciktim biraz çıkar gibi oldu sonra bana hamileliğimde endol fitil vermişti doktor o fitili attığım an bagirsaklarimi bozuyordu söyledim hem ağrı kesici yerine geçiyor artık doktor zaten verecek miydi yoksa ben rahat çıkartayim diye mi verdi bilmiyorum fitili attılar 10 dk sonra tuvalete çıktım gazım da çıkmış oldu. 1 gün boyunca gaz cikartamadim zaten gazım çıktı taburcu oldum bu gaz çıksın kabızlığa iyi gelsin diye bı ilaç var toz suyla karıştırıp veriyorlar bana o bile fayda etmemişti 🤦🏻♀️ merdiven inip çıkınca biraz daha iyi geliyor ama
Enyenianne myangelson çok zor gerçekten ya çok teşekkür ederim biz de napcagimizi bilemedik buraya sorayım dedim anneler tecrübeli bu konularda sagolsunlar yardımcı oldu çoğu kişi çok sağolun onu da bir seçenek olarak deneriz olmazsa