Tugbazdmr 9+1 deyiz güzel anneler. İnanılmaz büyük sivilceler çıkıyor suratımda iltihaplı ve çok acıyor, ayrıca çok zor geçiyor. Yaşayan var mı ? Yardım!!! 🤦🏽♀️
Beratcan Tugbazdmr benimde aynı şekilde yüzümde küçük sivilceler çıkıyor bende 12 haftalık hamileyim çok rahatsızım bu durumdan😕
Betul-yalcn Tugbazdmr aynı durum bende de var bi yerde çıkıyor tam söndü derken yüzümün başka bölgesinde çıkıyor 😔
Busertas Tugbazdmr hormonal kaynaklı sivilceler çöküyor maalesef yanaklarım görünmüyor şuan. Doktorlar 12 sonrası veriyor ilaç benim doktorum bi krem verdi onu kullanmaya başladım
Sedavedoga Tugbazdmr ben hamileliğimin başında çok yaşadım şuan 19+1 iz pek öyle olmuyor şuan olsa bile sudocream varta bebek bakım kremi onu üzerine sürünce söndürüyor deneye bilirsiniz
Oznur-96 Tugbazdmr benimde var canım östrojen bazı annelerde yapıyomuş gebelikden sonra geçiçel dedii
Tombikbebek Tugbazdmr benim ilk hamileliğinde olmuştu yüzüm gorunmuyodu sivilceden doğumdan sonra cildim çok güzel olmuştu hepsi gecti