Can_ Canım nasıl istiyor anlatamam , 6 hafta5 günlük hamileyim, iki aydır hiç yemedim .. çok mu zararlı bi kerecik yesem yeter 😄
mucizemizibekliyoruzz Can_ bence yememelisiniz. canınız çok hamburger çekiyorsa kıyma alıp evde de hamburger yapabilirsiniz. Yada bazı cafelerde mesela ohannes burger da falan ev yapımı hamburgerler oluyor. Burger mc donalds falan gerçekten hijyenik değil
Cansuercan Can_ yani arada bi yemekten zarar gelmez sonra zaten senin canin istemicek kola icme ayran icc oldu bitti 😂 yada en azindan bi iki kere ısır yazık günah 😂
EmelBG Mvisss9 Fast food yazmış gidip pizza ,hamburger vs yazmamış farkındaysan .Canının cekecegı durum yok yani ne diye boşuna bozuyorsun kızı ortada birşey yokken .Girmessin posta canın çekmez 🎊
Oyakubra Mvisss9 Ya bukadar da yapmayın Allah aşkına ya kız yemek ismimim vermiş artis gibi yazmışsın canım çekiyo diye yalandan girme ozaman posta tw de dünya reklamm dönüyo resimleriyle onla bunla onlarıda kaldırttır Hey Allahım yaaa .. ilginçsiniz gerçektennn..
SevgiIbrahim Ben haftada bir yedimm vallaha bu gune kadar en kotu 2haftada bir. Yeri geldi 2/3 gun pes pesee ohhh misss. Ama hamileyim eti iyi kizartin ve marul a dikkat edilsin dedimm. Bazen kalmis oluyo iyi degil marullari fln yumusamis
Can_ mucizemizibekliyoruzz haklısınız ama hiç aklımdan çıkmıyor normalde çok dikkat ederim beslenmeme ve hatta hamilelikten önce bile çok yemezdim zararlı diye:/ sanırım istersem rahatlıkla yiyemeyeceğimi bildiğimden cazip geliyor
merdumgiriz9 Bende 9+5 im , 6 haftalık olduğum zaman sanırım bende bayadır yememiştim bi kere yedim:) cok şükür canım cok istemiyor aramıyorum da
Can_ Cansuercan Cansuercan 😄😂canını severim en kafası rahat yorum , bence böyle olmak lazım böyle olunca sakınan göze de çöp batmıyor Allahın izniyle , teşekkür ederim 🎈
mucizemizibekliyoruzz Can_ ev yapımı hamburger yapan yerler inanın hem daha hijyenik hem de daha güzel yapıyorlar. Bebeğinize de bir zararı yok
Maviii Can_ 8 ayda bir kere burger yedim, eşim izin vermemişti ama kendimi tutamadım. nefis yani bu da cola da içtim.. o kadar dikkat ediyorum ki gebeliğim boyunca ekmek hamur işi bile yemedim. o yüzden üzülmedim hiç 😁
Can_ Cansuercan yaaaaa okurken tebessüm ettirdiniz çok tatlısınız 😂😄 buna da çok katıldım❤ sekiz aylık hamile arkadaşım vardı sigara içmesine engel olayım diye savaş veriyordum bana mısın demiyordu, onların da Allah yardımcısı olsun
Can_ mucizemizibekliyoruzz ben de yapıyorum arada evde , ama onunla geçer mi bu isteğim bilmiyorum tekrar deneyeceğim teşekkür ederim :)