15.günden sesleniyorum 🫶🏻 kesinlikle korkulacak bir şey yok 👼🏻💖 planlı sezeryanım vardı ameliyat haneye girdim iğneden çok korkuyodum eğildim ve iğne vuruldu nefes alıp verdim hızlı hızlı zerre anlamadım yatırdılar belden aşağı bi sıcaklık hissettim sadece sonta orada takıldı onu zaten hissetmek imkansız bacağımı bile hiç hissetmedim çünkü sadece çok arastırmıstım kafamı hiç sağ sola çevirmedim hep tavana baktım çekiştirme kesiyi hissettim yazanları
Anlayamıyorum çünkü uyusuksun imkansız hissetmek sadece mide bulantım oldu bebeği çıkarınca onun içinde iğne yaptılar anında kesildi kızımı yanağıma koydukları an sesini duyduğum an tarifsiz 🥹🥹
Beni yukarı çıkardılar bebek gelmeden direk Türk kahve istedim doktorun izniyle de içtim inanın ne baş ağrım oldu ne sırt nede bel arastırıp kendinize zehir etmeyin hamileliğinizi gayet kendim kalkıp bebeğimle ilgilenebiliyorum ilk kalkış sadece dikiş yeri aşağı çekiyor beni gibi hissettim tabi 1 orası acıdı ama inanın dayanılmıcak bişi değil yine doğum yapsam belden uyuşturulmak isterim bu arada ilk doğumum sorularınız olursa yanıtlamak isterim rabbim herkese çocuğunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🌸