Gamze1606 Kizlar kontrolum vardı bugün 30 +1 gün hamileyim bebeğimin kilosu 1300 dedi sizce azmi dikkatte ediyorum zayıf bebek olabilir dedi doktor karın çevresi 10 gün geriden geliyor 25 gün önce 800 gramdi
Dorukkusumm Gamze1606 benim 30.haftada 1600gr Dı. 33te 2060 gr dediler bende cok üzülüyorum ki surda 4 5 hafta kaldı nasıl kilo alacak diye ama asıl bu haftalarda sonra kilo hızlı alıyor diyorlar bilmiyorum nasıl olacak.
Duygumut Gamze1606 30. haftada 1625 gram doktor normal dedi çok az önde dedi. bence sizin de normal üzülmeyn
Mommyy0708 Gamze1606 28. Haftada 1100 gramdı. Göbek çevresi 2 hafta gerideydi 26 da kalmış. Antikoagulan iğne kullanıyorum bakalım 32. Haftada gittiğimde kaç olacak kilosuyla göbek çevresi..
aliandalina Bende anlamış değilim 25/30 hafta arası neden az kilo alıyorlar bizde de 2 hafta gerilik var kilo konusunda 😔🤔
Gamze1606 aliandalina anlamadım canım ya 28 +5 karın çevresi biraz geriden 2 ayim kaldı 2 kilo alsa yeter
Sevvl aliandalina kaç haftalıksınız camım benımde ikizler zayıf gerıde ama yemeyle olsaydı benim tpsuncuk olurdu doktorumda dedi sen ne yersen ye bebek almak istediğini alır muz kasar sür peynir ıspanak mercimek pekmez bak ceviz hergun nerdeyse ama yok anam
Gamze1606 Duygumut inşallah ya 2 kilo daha alsan yeter ilk gebeliğim de hep önce gidiyodu bide idrar yolu enfeksiyon var ondanmi acaba
aliandalina Sevvl canım benim sürekli yemem lazım çünkü kordon dolanmış ve kan aşkısı zayıf o yüzden fazla kilo almıyor ve acta kalmasin dedi bende araştırıyorum sürekli kilosu iyi olan annelerden tavsiye alıyorum 27+5 haftalığım canım 2 hafta sonra kontrolüm var
Duygumut Gamze1606 onunla alakası oldugunu sanmıyorum ama doktoruna sor tabi canım bende de seker var bebek kilo almasın diye ugrasıyorz :)
Babykalamar Benim 29 da 1500 du kilosu 35 de 2900 kilo dedi iri bebek onden gidiyo dedi🤣🤣 bu doktorlar ne istiyo anlamiyorum
Mommyy0708 Gamze1606 bilmiyorum ama karın çevresi geriliği bebeğe kan akışının az olmasından kaynaklandığı için kan sulandırıcı iğne verdi. Normalde şekerden tansiyondan da kaynaklanırmış ama o sorunlar bende yok