rabia2705 Gebeliğimi 3. haftasında sağlık ocağından kan testiyle öğrendim beklemek istedim 7 hafta olunca hastaneye gideceğim , bugün aradılar hastaneden sonra buraya uğrayın kart verelim diye , bu kart ne işe yarıyor ?
beyzacmvrc rabia2705 önce kan idrar tahlili verdim sonra aşı odası diye bı odaya yönlendirdiler orda artık ebemiydi hemşire mıydı bir sürü sorular sorup bir form doldurttu bana 13-14 haftaliktim kalp atışı için wrkwn dediler bende şaşırdım hatta ama onların cihazı sadcee kalp atışını dinlemek içinmiş ve 17. Haftadan sonra mı ne ancak duyuluyormus o cihazla o yüzden mis Sonrada bir dahaki seferki kontrolüm için bı kağıt verdiler o zaman dinleriz kalp atışını diye ikinci kontrole de gittim yine kan idrar verdim kalp atışını dinledikher gitmende tansiyon ve kilonu olcuyorlar Birde tetanoz aşısı için gittim geçen gün. Bana o zaman bir kart verdiler sadece öncekilerdw kağıda kontrol gününü yazıp verdiler sadece o kadar
rabia2705 beyzacmvrc Ben de merak ettim , ilk kan verirken de kart verelim demişlerdi o zaman da ultrasona bi gireyim netleşsin gelirim demiştim , şimdi üzerine tekrar arayınca sorayım dedim burdan , teşekkür ederim 🙏🏻😊