SutlacimiYedimmiBen Deletedmom_85 tesekr ederim canim insllh en kisa zamnda seninde hamilelik mujdenii aliriz❤
SutlacimiYedimmiBen Sudeuzum sagol canim allh razi olsun sekreterler bile dalgasina sen hamilesindir gozunden belli diyorlardı 😄
Sudeuzum SutlacimiYedimmiBen Amin inşallah kuzum Allah senden de razı olsun ne demek 🥰 eskiler boşuna dememiş kuzum benimde gözlerimden belliydi bak onlar da dikkat etmiş 😄😄
SutlacimiYedimmiBen Eceecim kiz iste laf olsun torba dolsun dalgasina dediler gülüştük 😄 doktor bile dedi allhtan pcosun olmazsa neolurdu kim bilir😄
cahillesohbetikestim SutlacimiYedimmiBen yaaaa çok sevindim canım sağsalim gelsin ufaklık inşallah 🥰 ama ben sana kaç gün önce söyledim inanmadın bana 🤣
SutlacimiYedimmiBen bademli_puding diger iki hamilekigimde degerim daha yuksekti 1 hafta gecikmeye ragmen bu biraz dusuk geldi bana ama domtir zaten ddi yeni oluşuyor diye
bademli_puding SutlacimiYedimmiBen benimde kızımda 10 gecikmeme rağmen değerim seninkinden biraz düşüktü bunda da adetime daha 1 hafta olmasına rağmen 1357 ydi değerim 4 haftalıkta keseside oluşmuştu