Ozlemm3361 ezgi-esk benim ilk doğumda doktorum oydu çok kaba bir doktor cnm kontrollerde iyi gibi gözüküyordu onun yüzünden travma oluştu bende doğumdan çok korkuyorum onun yüzünden bana 3gun suni sancı çektirdi sonra olmadı sezeryana aldılar
Umayk3233 ezgi-esk ben Tarsus’taym Tarsus’ta gelecem ins bende onla mercan aslan çalışa aldım ilk Mustafa katara almıştım ama değiştirdim karar veremedim siz memnun musunuz
Ozlemm3361 ezgi-esk o gun hangisi acildeyse o giriyomus özel olarak kendi doktorun girmiyomus riskli durumlarda kendi doktorun giriyor heralde bilmiyorum bende
Ozlemm3361 gamze akdogana gittim en son çok tatlı iyi bir doktordu mercan aslan çalış da iyi bir doktor ilgililer
Papatyanne33 Umayk3233 inanın hiç bilgim yok o dedikleriniz ne onu bile bilmiyorum ben sadece kontrol amaçlı gidiyorum ilk doğumu da orda yaptım çok iyiydi
ezgi-esk Ozlemm3361 Ayrica ben çoğu doktora gittim ama Mustafa Katar kadar ilgili bi doktor görmedim gidince daimi hastasını hemen tanıyor mesela muayenede de herkese iyi davranıyor ilk gidisimde bizzat gordum
ezgi-esk Ozlemm3361 sehir hastanesinde doktor kendi olacagi güne sezeryan gunu veriyor diye biliyorum ben. Normal dogumda acilde kim varsa o giriyor.